2777
2789
عنوان

خوانواده ام نمیزارن زن بگیرم چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 5192 بازدید | 163 پست

داداش گلم همین که گرفتی چن سال دیگه به گوه خوردن میوفتی الکی نیست که 

شعار من . باجاهیلین وارد بحث و جدل نشو یا سخن شما سر به اسمان خواهد رفت یا مثله انها خواهید شد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه ربطی داره؟؟ میخوای قبول کن میخوای نکن هنوز عاقل نیستی برای ازدواج اینو من نمیگم همه میگن

وقتی پسر خلاف همسن و سالاش تو سن ۲۰ سالگی دنبال کار کردن هست و هدف خوش گذرونی نداره ...تونسته با این سن خونه بخره ....یعنی ده هیچ از بقیه جلو هست!!! 

سن خیلی وقتااا صرفا یک عدده دوست عزیز...دختر دایی من ۱۸ سالشه تک دختره بچه زاییده بدون کمک مادر الان ۳ ماهشه اونوقت خواهر شوهر من تو سن ۳۲ سالگی تمام دوران بارداری و دو سال بعد زایمان کل کارهاش با مادرش بود ...مهمونم میاد اول زنگ میزنه مادرش

با شنیدن عدد سن ادم نمیشه سریع نظر داد

در کویر سبز عشق این سخن از من بگیر!  مرگ تو مرگ من است پس تمنا میکنم هرگز نمیر  
همکاری نمیکنن متاسفانه

کااش

ی ذره از عرضه شما رو دوست پسر سابق من داشت💔💔💔

با ۱۹ سال سن میخای زن بگیری

بعد اون۲۲ سالش بود میگفتم حداقل مادرتو در جریان ارتباطمون بذار میگف نمیشه فلن💔🙂

[ تو روشناییم ولی تاریکِ مطلقم ..]
۲۰

بچه ایی ک

من دختدم ۱۹ سالمه میگم‌خیلی کمه

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

شغل آزادت دقیقا چیه؟ 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت