2777
2789

سلام امیدوارم بودم این روزا بیام تاپیک بزنم که قبول شدم فرهنگیان ولی متاسفانه ۳ رشته رو کد ۵ خوردم بخاطر گزینش رد شدم خودمم نمیدونم چرا!!!!!

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

اعتراض بزن خیلیا رو بعد اعتراض قبول کردن

شنبه میزنم اعتراض امیدوارم شانس باهام یار باشه خیلی جون کندم بعد ۲ سال پشت موندم قبول بشم 

🍒خدا درستش کرد همینجور که میخواستم  💚🌱بالاخره رویاهاش اونو بغل کرد >>>>>دانشجومعلم🙃🍓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اکثرا اونایی ک کد ۵خوردن قبول میشن دوستم پارسال کد خورد اعتراض زد از بهمن رفت دانشگاه

منم اعتراض میزنم ایشالله مشکل منم حل شه دعا کن برام لطفا🙏

راستی نمیدونی مشکل دوستت چی بود ؟ و چطور دفاع کرد؟

امروز اخرین فرصت فک کنم

نه شهر ما تازه دهم شروع میشه و تا آبان فرصت داره 

عزیزم نصف بیشتر کد پنج ها قبول میشن 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
از کجا میفهمی کد چند خوردی؟؟

از کارنامه دیگه جلوش نوشته هر رشته رو چه کدی خوردی