2777
2789

این یه تست روانشناسی هست و میخوام چند جا نظرسنجی کنم و الان نویت نی نی سایته

قبلش بگم هزاران فحش و ناسزا هم بخواید به خیانکارا میدم فقط

لطفا کمک کنید و حس درونی تون رو بگید

وقتی خیانت میبینید یا حتی وقتی تصورش میکنید...

کدوم حس اصلیه هست که بیشتر از همه قلبو آتیش میزنه ؟

اول

(حسی که میفهمید دوستتون نداره)

اینکه معلوم میشه دوستتون نداره .....

دوم

(حس ناکافی هستم و کامل نیستم)

اینکه دوستتون داره ولی اونقدر جذاب نبودین براش که رفته سراغ یکی دیگه و احساس میکنید اون قدر کامل نیستید...

سوم

( حس تملک )

حاضر نیستید شوهرتون تقسیم کنید یه روز مال شما و یه روز مال اون زنیکه باشه... باید همیشه مال شما باشه..‌.

و یا حس دیگه

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

حس میکنم چقدر آدم پست و بی شعوری هست و لیاقت وفاداری من رو نداره و اگر برای رابطه با من ادم مناسبی بود و واقعا واسم ارزش قائل میشد خیانت نمی‌کرد. خیانت هیچ توجیهی نداره. 

نزدیکترین گزینه ب نظرم فک کنم 1 باشه 

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

و ترجیح میدم اون ادمو کنار بذارم 

Intj- خوشحال میشم بیاید چنل تلگرامم💙🥲✨️ https://t.me/Blu_eroseچندوقت یکبار راجب توسعه فردی و کمی روان شناسی صحبت میکنم خوشحال میشم بهمون ملحق شین:>

حس اینکه دیگه دوست نداره

فقط 28 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رو به نیت باردار شدنم گذاشتم میشه ی نی نی دلم پر میزنه واسه بغل کردنت واسه حس کردنت صبر مامانت دیگه تموم شده بیا و خونمونو چراغونی کن دخمل و پسر مامانی🥺💞🌙