2777
2789
عنوان

رنگ زدن درو دیوار

102 بازدید | 15 پست

دوستان ما می‌خوایم کله خونرو رنگ پلاستیک بزنیم فرشو موکتارو می‌خوام بدم قالیشویی باقی وسایل و چیکار کنم رنگی نشن ؟ آخه وسایلم زیادم هس

تجربه گُرگت میکنه :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسباب اثاثیه رو بزار تو اتاق خواب ،اول پذیرایی بزن تموم شد ،اسبابو بیار پذیرایی اتاق خواب بزن

♦️من مرد هستم♦️                                         💢حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

روشون پلاستیک بکشم چی؟

نه دیگه اگه پذیرایی یا اتاق دیگه ات رنگ کردن بزار اونجا و اینم رنگ کنن چون کارگرا هم وسایل زیردست وپاشون باشه نمیتونن کار کنن کلا فکر پلاستیک کشیدن و این چیزا نباش تنها راهش از اون اتاق به این اتاق جابجا کردنه

نه دیگه اگه پذیرایی یا اتاق دیگه ات رنگ کردن بزار اونجا و اینم رنگ کنن چون کارگرا هم وسایل زیردست وپ ...

باید همین کارو کنم اگه تو اتاق جابشن

تجربه گُرگت میکنه :)