2777
2789
عنوان

ماشین تارا خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 6112 بازدید | 31 پست
ممنون عزیزم من یدونه دوسال پیش نوشته بودم کم کم داره نوبتم میشه به همون قانعم 🫢انشالله شما به اسمت ...

ممنون گلم . مبارکتون باشه 😍

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خصوصا چراغای پشتش اصلا تو بلوار میبینی بین صدتا ماشین عین الماس میدرخشه🥹🥹

آره همون خوشگلش کرده شمام ثبت نام کردی ؟

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

ما مدل ۱۴۰۰ دستی داریم. خداروشکر خوب بوده تا حالا . فقط کولرش برا عقبی ها کمتر خنک میکنه چون فقط جلو دریچه کولر داره. و اینکه یکم هم اسپرت هست اگه مثلا تفریح بیرون شهر بری ی جا بدی باسه ممکنه کف ماشین بگیره

ما مدل ۱۴۰۰ دستی داریم. خداروشکر خوب بوده تا حالا . فقط کولرش برا عقبی ها کمتر خنک میکنه چون فقط جلو ...

مرسی عزیزم 

اره طرح عادی. اما امیدی ندارم دربیاد اینا از قبل مشخص شده به کیا میدن همه مال خودشونه یه تعداد کمی م ...

اگه برنده شدی بیا تو تاپیکم بگو من خیلی امید دارم اولین باره ثبت نام میکنیم

اگه برنده شدی بیا تو تاپیکم بگو من خیلی امید دارم اولین باره ثبت نام میکنیم

حتما عزیزم. ای کاش اگه اسم من درنمیاد تو خوش شانس باشی لاقل اسم تو دربیاد تارا واقعا دوس داشتنیه🥲🥲