2777
2789
عنوان

خانما راهنماییم کنین چیکار کنم

87 بازدید | 16 پست

نامزدم مرد خوبیه ولی متاسفانه ایرادی داره همیشه اولویتش کارشه حتی بهترین لحظات عاشقانه امون

میدونم منظوری نداره اما کارایی میکنه که طرف حس میکنه ارزشی براش نداره 

مثلا امروز رفته بودیم آزمایش خون ازدواج 

بعدش کلاس ،خوب طبیعتا توقع داشتم حداقل اپن لحظه تمرکزش روی من باشه اما همش  ذهنش درگیر بانک و کارش بود کارش آزاده و ساعتش دست خودشه 

درسته این روزا مشکل اقتصادی هست پلی یعنی اپن مدت 10 دقیقه توجه حق من نبود مخصوصا زوج هایی که همش عاشقانه رفتار میکردن حس بدی داشتم 😓

آخرش منو برد جلو خونه سریع رفت سرکار 

حق ندارم ناراحت بشم یا حساسم؟

با اینکه فهمید ناراحتم بعد 4،5 ساعت فقط یک سلام پیام داد...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار درگیر کارش باشه چ بهتر اینجوری سرش و حواسش جای دیگه گرم نمیشه ،همسر منم اینجوری ،زایمان دوقلو تموم شد دیدشون ،شیرینی داد و خوشحالی کرد به پرستاران پول داد ،فک کن سه شب بود ،بعد هفت رفت خونه ک بره سرکارش ،من همیشه کنارشم ،تنشون سالم باشه اهل کار و زندگی ،عالیه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

باهاش چ رفتاری انجام بدم

به نظرم حساسیت نشون نده فعلا کنارش باش اگه قدر دان باشه قطعا یادش میمونه جبران میکنه 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

بزار درگیر کارش باشه چ بهتر اینجوری سرش و حواسش جای دیگه گرم نمیشه ،همسر منم اینجوری ،زایمان دوقلو ت ...

خیلی مرد خوبیه کاری و واقعا کیس خوبیه 

ولی مشکل اینجاس بیش از حد درگیر کاره 

تا 1 شب درگیر کاره

جمعه ها سرکاره

آخرین باری چت کردیم یادم نمیاد 

ذهنش فقط پول پول

زنگ میزنه کاری

میدونم اقتصاد بده و مار باید کنه مخصوصا درگیر هزینه های مراسمیم 

ولی خوب لامصب دوران نامزدی یکم توحه کن  توجه هم میکنه ولی نه به حد کافی و دوران نامزدی 

.برای تفریحاتتون زمان بندی بگذارید تا اون آقا هم نتونه بهونه کنه

درسته ولی یک سری لحظات توقع دارم یکم توجه کنه حس خیلی چرتی بود آزمایش زوج ها کلاس بعدش 

همه دست به دست توجه میکنن 

همسر من سرش تو گوشی ث مشغول چک ثبت کردن و پیام های کاری 

من قدردانشم کار میکنه ولی 

یکسری لحظات توقع دارم حداقل ی ذرع توجه کنه🫠

خیلی مرد خوبیه کاری و واقعا کیس خوبیه ولی مشکل اینجاس بیش از حد درگیر کاره تا 1 شب درگیر کارهجمعه ها ...

بخدا این عالیه ،نگران نباش به موقع میفهمی اونجا ک باید پشتته،شوهر منم دقیقا اینجوری بود اما خدا شاهده از مادر برام بهتر بود از بارداری تا بعدش ،خداروشکر ،

زیاد  روی این موضوع زوم نکن

بعضی مردها بفهمند خواستنی هستند بیشتر ادا درمیارن.

سعی کن طوری رفتار کنی خودش بیاد طرفت، مثلا مستقل با مامانت برو تفریح وبرای اینکه حرصش بدی ازش اجازه بگیر .

اوایل سختتون نبود؟چیکار کردی؟من بنظرت باید چیکار کنم

من خودم شاغل بودم برام راحت تر بود ک ارتباط زیادی نداشته باشم ،خودتو مقایسه نکن ،کاملا درکش کن ،بزار بفهمه ک چقدر باشعوری گاهی به روش بیار حتی ک میشد مثل بقیه باشی اما درکش کردی،این مدل مردهای اهل کار ،ادمهای بدی نیستن تلاششون بهتر شدن زندگیه ،من مدیریت میکنم مثلاً روزای خاص رو یادآوری میکنم که هم قشنگی اون روز حفظ بشه هم ازش دلخور نشم چون واقعا ممکنه حواسش نباشه،تو تایم کاری ک من زنگ میزنم اگه حتی زنگ نزنه میدونم سر کارش هست ،اما من دلم برات تنگ میشه ،من واقعا دوسش دارم آدم خوبیه ،ببین مقایسه نکن با بقیه این خیلی مهمه ها .