2777
2789
عنوان

وسواس نجسی پاکی

585 بازدید | 21 پست

بچه ها کیا وسواس نجسی پاکی داشتن و درمان شدن شما رو به خدا قسم میدم اگه کسی درمان شده از هر طریقی دکتر یا مشاور تو مشهد میشه آدرس بدین ممنون میشم 

برای افسردگی استرس وسواس کبدچرب دیابت رفلکس معده انواع عفونت ریزش مو جوش دردهای شدید وتنظیم پریودی میگرن درد های مفصلی فقط پودر گیاهی ابردوا مصرف کنین که بهترینه

قطعا‌نتیجه‌میگیری

اگه ایتا داری بیا تواین کانال

https://eitaa.com/joinchat/1047397154C7177224b86

وسواس از شیطانه.باید بهش محل نذاری وگرنه بدتر میشه.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم،یجوریه که میره حموم و موقع بیرون اومدن اگه جاییش به دیوار خورد باید بره از نووو حموم کنه.

بچگیامون مارو انقد میشست که برادرم ذات الریه کرده بود و از مرگ برگشت.

باور میکنین گوشیشو شسته بود؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

من داشتم شدیدشم داشتم ولی همش از ندونستن احکامه وقتی احکامشو یاد گرفتم و چندبار از روحانی هایی که مسائل شرعی رو جواب میدن پرسیدم حالم خیلی بهتر شد .

مخصوصا یکبار انقدر سوال پرسیدم با گوشی طرف گفت اینها وسواسه و هرچیزی که شک به نجسیش داری و مطمئن نیستی نجسه ما بهت میگیم پاکه گردن مائه تو دیگه فکرشو نکن. این حرفش مثل آب روی آتیش بود برای من وسواسی. الآن دیگه بلدم اگه سرامیک نجس شد یا فرش چطوری پاکش کنم و آب بکشم و به شک اهمیت نمیدم.

همه اینا رو میدونم ولی دست خودم نیست خسته شدم فقط یک مشاور یا دکتر یا معجزه شاید بتونه کمکم کنه

نماز حدیث نفس بخون.سیر کن بخون

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

من داشتم شدیدشم داشتم ولی همش از ندونستن احکامه وقتی احکامشو یاد گرفتم و چندبار از روحانی هایی که مس ...

شما از ندونستن احکام بوده ولی من احکام رو هم میدونم ولی نمیتونم عمل کنم من به دلیل مشکلات خانوادگی و اضطراب دچار وسواس شدم از اول وسواسی نبودم نزدیک ۳ سال هست دنبال یک مشاور یا دکتر تضمینی هستم 

شما از ندونستن احکام بوده ولی من احکام رو هم میدونم ولی نمیتونم عمل کنم من به دلیل مشکلات خانوادگی و ...

منم احکامو بلد بودم ولی سخت میگرفتم به خودم . اسلام انقدر سخت نگرفته که ما سختش میکنیم. وسواست رو چه حالتیه؟ منم او سی دی و اضطراب زیادی داشتم همه اشم تقصیر خونوادم بود

شما از ندونستن احکام بوده ولی من احکام رو هم میدونم ولی نمیتونم عمل کنم من به دلیل مشکلات خانوادگی و ...

روانپزشک ها دارو میدن که تا حدودی خوبه مشاورها صحبت میکنن راهکار میدن برای کاهش و طب سنتی هم مزاجت رو نرمال میکنه ‌که کمتر فکر کنی درمورد وسواس . اصل کار خودتی . بیماری های ذهنی رو خود فرد میتونه درمان کنه خودشو

منم احکامو بلد بودم ولی سخت میگرفتم به خودم . اسلام انقدر سخت نگرفته که ما سختش میکنیم. وسواست رو چه ...

اگه جایی برم بشینم جایی و عرق کنم اضطراب میگیرم کت نکنه پاک نباشه .یا لباسامو اول تو حمام تو کهنه شور میشورم بعد مبندازم تو ماشین لباسشویی . 

روانپزشک ها دارو میدن که تا حدودی خوبه مشاورها صحبت میکنن راهکار میدن برای کاهش و طب سنتی هم مزاجت ر ...

درسته یک مدتی دارو خوردم خیلی بهتر شدم ولی مشکلاتی که باهمسرم داشتم دوباره وسواسم زیاد شد 

مادرم،یجوریه که میره حموم و موقع بیرون اومدن اگه جاییش به دیوار خورد باید بره از نووو حموم کنه.بچگیا ...

منم اگه بدنم به جایی بعد از حمام بخوره دوباره میرم حمام ۳ ساله اینجوری شدم