2777
2789

زنها خیلی بیچاره ان ،

شوهره با ۱۲ تومن حقوق بچه خواسته حالا خرج حاملگی زنشو نمیده و قیافه میگیره و منت میزاره 

اونیکی شوهرش کتکش زده 

اونیکی میگه شوهرم با منت پول بهم میده 

زن بیچاره اینهمه سختی های خانه داری و درد حاملگی و زایمان بکشه ، شب و روز بیدار بمونه بچه بزرگ کنه 

بعد مرده با منت خرج خونه رو بده 

بعد میان به زنهایی که طرفدار حقوق زن هستن و از حق خودشون دفاع میکنن میگن فمنیست پهنیست

مرد ایرانی انتظار داره زن شاغل باشه ، کارای خونه و حاملگی و بچه داری بکنه ، تحمل حرفهای خانواده شوهر و مامان شوهرو بکنه ، سیاست و زنانگی داشته باشه ،به موقع غذاهای خوشمزه بپزه  خودشو زیبا و خوشبو بکنه، که نکنه شوهر هوس زنهای دیگه کنه ، بچه ها رو درست تربیت کنه ، 

تو خرج خونه شریک باشه 

اگه هم شاغل نباشه بهش پول نمیده یا با منت میده 

حالا با این اوصاف من چرا باید ازدواج کنم ؟ مگه دیوونم 

مرد ایرانی رو ما اینجور تعریف کرده ایم

اون خانم کمتر از همسرش مقصر نیست

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرد خوب هم کم نیست مونده به شانس ادم  بابای من بعد اینکه بازنشسته شد یکم غرغرو شد فقط جز اون هیچ تندی و اذیتی برا مادرم و ما نداره 

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

مرد ایرانی رو ما اینجور تعریف کرده ایماون خانم کمتر از همسرش مقصر نیست

اتفاقا یجاهایی واقعا مردها مقصرن

من اگه از وضع زندگیم بخوام بگم دلتون کباب میشه ولی همیشه جوری از شوهرم تعریف میکنم که امروز مامانم میگه شوهرت خیلی خوبه و...

واقعا منکه خوبی نمیبینم تو این زندگی

ازداوج نکن 

اگه قراره دیدت به همه ی آقایون منفی باشه

زن خراب خونه خراب کن هم زیاده مردا هم باید بگن همه ی زنها فلان هستن من ازدواج نمیکنم:/

ولی قبول دارم خانم ها واقعا تو اکثر چیزا حقشون خورده شده

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
اتفاقا یجاهایی واقعا مردها مقصرنمن اگه از وضع زندگیم بخوام بگم دلتون کباب میشه ولی همیشه جوری از شوه ...

چه تلاشی برای تغییر شرایط میکنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

دقیقا من ک فعلا با دیدن‌ این چیزا فکر‌ ازدواجو‌ انداختم اونور‌

دقیقا مردای‌ ایرانی فک میکنن‌ زن فقط برا پخت و پز‌ و بچه آوردنه‌.

واقعا حالم از ازدواج بهم میخوره