2777
2789

جدیدا متوجه این موضوع شدم 

اکثرا خودشون رو مقایسه میکنن با بقیه و اگر کسی ازشون تعریفی نکنه میگن حسادت کرده حتما 

یا اگر هم تعریفی کنه اتفاقی براشون بیافته میگن چشممون زدن چون حسود بودن و تعریفمون رو کردن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم قبلاً همین فکرو میکردم یا مثلاً دورو ها همش میگن فلانی دوروعه ولی یک کلاس رفتم یاد گرفتم شخصیت شناسی دیدم همیشه اینطور نیست 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

وقتی طرف یکسال کامل منو میدید چشماشو پر اشک میکرد میگف چرا تو اینجوری دختر من نیست تو داری ما نداریم خدا به ما نمیده به تو میده 

از ته دل میگف کاش خدا از تو میگرف میداد دختر من

و همین شد؟

و تـ‌و شـ‌دے تـ‌مـ‌امـ مـ‌نـ🥺S🖇️b💍  تتلیتیا لطفاً تاپیک آخرمو لایک کنید♥️🏖️                                                             #متاسفم_لطفاً_مرا_ببخش_متشکرم_دوستتدارم    لطفاً از کلماتی که بار منفی دارند در جواب من استفاده نکنید 🙏🏻

نه این تفکرتو فقط گاهی وقت ها صدق می‌کنه.

مثلاً من هر وقت لباس میخرم و یا وسیله ای چیزی میخرم خواهرم به مامان بابام میگه برای چی براش خریدین یا سکوت می‌کنه و رفتارش سرد میشه

🧝🏻‍♀️🧚🏻‍♀️

راستشو بگوکی فکر کرده بهش حسادت میکنی؟حالا واقعا بهش حسادت کردی؟...‌.منم کم کم دارم به این نتیجه میر ...

😃

گفتم که متوجه شدم منظورم اینه با چند نفر جدید اشنا شدم از طریق صحبتهاشون متوجه شدم که حس حسادت دارن ولی فکر میکنن بقیه بهشون حسودی میکنن برام عجیب بود

اگر هم حس حسادت داشنه باشم کاملا پذیراش میشم چون کاملا حس طبیعی هستش