2777
2789
عنوان

خانومای خوش سلیقه بفرمایین داخل✨

270 بازدید | 22 پست

بچه ها من یه پیرهن سفید دارم که میخوام با یه دامن بنفش با گلای ریز رنگارنگ بپوشم

حالا بگین شال چه رنگی باشه خوبه؟

خود مغازه با شال سفید ست کرده بود

برای کیف و کفش چ کنم؟اونم سفید بگیرم خیلی سفید نمیشه همه چیزم ؟

عکس نمیتونم بزارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شال هم رنگ دامن

ֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶֶָָָָָָָָָָ֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢֢از یه سنی به بعد دیگه نه ظاهر مهمه،نه استوری‌ها و برنامه‌ها. اون موقع فقط آرامش، پیشرفت، و داشتن یه همراه امن و مطمئن اهمیت داره.کسی که کنارش لبخند بزنی و با خیال راحت زندگی کنی. الان برای ساختن اون آینده به خودت بیشتر فکر کن.

شال بستگی به گل های دامنت داره. 

اول بنفش یا سفید یااا بقول دوستان یاسی😍

بعد با رنگ گلهای دامنت هم می تونی ست کنی بنظرم. 

کفش رو نمی دونم؛ سفید یا مشکی شاید قشنگ بشه. 😍

چون کیف و کفش رو با هم ست می کنن، بنظرم مثلا کیف و کفش مشکی خوبه. 

🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞  #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
شال بستگی به گل های دامنت داره. اول بنفش یا سفید، بعد با رنگ گلهای دامنت هم می تونی ست کنی بنظرم. کف ...

راستش با مشکی امتحان کردم زیاد جالب نشد 

گل های دامنم زرد و قرمز و صورتی ریز ریز اند