2777
2789
عنوان

مادر شوهر حرف بدی زد

247 بازدید | 16 پست

پدر شوهرم ی ضرب المثل ترکی یاد گرفته ک اشحلر دوغوب فامیلر چوخالب حالا مادر شوهر مارم یهو برگشت گفت ینی ترکا خرن نمیدونه خودش ینی چی همونجا خشکم زد شوهرمم پیچوند گفت سوتی داد واقعا نمی‌دونم در مقابل نیشای زهر آلودش چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما ترکید ؟ مادر شوهرت اصالتا کجاعیه ؟ خر خود بی پدر مادرشه ک نتوستن ی بچه تربیت کنن

ارع من خودم ترکم بهشون مثلا یاد میدم خودشون لرن جوابش ندادم برگرده به هفت جدآبادش

بعدش اومد گفت قهر کردی فلان گفتم ن ولش کن 😢

اگه جواب ندی ته ذهنت می مونه. بعدها انفجارهای عظیم به وجود میاد تو زندگیت. از تجربیات ماها استفاده کن.

دیر نشده این بار دیدیش بگو بعضی ها به ما ترک ها میگن خر ولی ..........    الان چیری به ذهنم نمی رسه .‌ولی یه جواب  خوب  پیدا کن حتما دفعه بعدی بهش بده. بزار بفهمه اگه احترام میخواد بابد احترام بزاره 

معنیش چیه

معنی ضرب المثل اینکه 

خر زاییده ، اطرافیانمون زیاد شده 

یعنی دور و‌بری ها دور از حضور الاغن 

جالبه خود مادرشوهره رو‌شامل میشه 😂😂

بعد مادرشوهره اومده به اسی تیکه انداخته 

دوراهی بین مـَـعرفت و مـَــنفعت ، تنها جاییه که ذات آدما مشخص میشه