دیروز با اینکه خانواده همسرم میدونستن من بیمار هستم و انرژی برای هیچکاری ندارم از ظهر اومدن خونم و برای شام هم موندن منم با اینحال براشون دو نوع خورشت گزاشتم غروب که بود دیدم یکی از خواهرشوهرام رفته سر قابلمه خورشت ها و داره قاشق قاشق نمک توش خالی میکنه بهش گفتم چیکار میکنی شور شد اونم ادعا کرد کاری نکرده و غذاها رو الکی مزه کرد و گفت واااای چقد شوره و کلی ادا اومد با اینکه من دیدم خودش کیسه نمکو خالی کرد تو غذاهام بعدم رو کرد به شوهرم گفت این اشغالارو که نمیشه خورد زنگ بزن از بیرون برامون کباب بخر منم از کارش حرصم گرفت گفتم حالا که غذاها شور شدن پس مجبوریم املت بخوریم الان دیروقته غذای دیگه اماده نمیشه ولی وایساد داد و بیداد که میخای به مهمونات املت بدی اصلا خوب کاری کردم غذاتو شور کردم تو باید حداقل برای ما مرغ میزاشتی نه خورشت خودت که نمیفهمی منم غذارو شور کردم تا از بیرون غذا بگیریم الانم از بیرون غذا بگیرید شوهرمم این رفتارا که دید طرف منو گرفت و گفت فعلا حقوقمو ندادن و پول غذای بیرونو ندارم پس املت میخوریم خلاصه که خانوادش کلی باهام دعوا کردن و داد و بیداد که چرا به مهمون احترام نمیزاری و بعدم شام نخوردن و رفتن
از این دلم خنک شد که وقتی رفتن شوهرم بهم گفت اماده شو شام بریم بیرون و منو برد یکی از بهترین رستوران های شهرمون و به خانوادش گفت باید بیاید از خانومم عذرخواهی کنید🙃