roghye مدیر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 48 عنوان مادر شوهر فضول 😐😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 18 پست ۲۰ روز دیگه عروسیمه امروز اومده میگه جا لباسی خریدی ؟ گفتم نه هنوز گفت حتما یه جالباسی بخریاااا به کابینت ساز هم بگو تو حیاط یه جاکفشی تو دیوار درست کنه 😐(تو شهر ما تمام لوازم خونه با خوانواده دختره)ولی خیلی پروعه خیلی بدم اومد از حرفشادامه.. 1403/06/06 | 12:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roghye مدیر استارتر عضویت: 1403/01/25 تعداد پست: 48 نه اینو قبول نکنین بگو بخره دیگه من گفتم اون فرش بعضی جاهاش سوخته زشته یه فرش ارزون قیمت میخریم
بهار۱۳۹۲ عضویت: 1396/06/28 تعداد پست: 8997 بعد ما رسم داریم واسه یکی از اتاقا داماد فرش بخره اومده میگه نمیخا فرش بخره ولش کن یه فرش دارم همونو ... اهمیت نده ک میخره یا نه اون فرش خوب با دل خوش خریداری بشهب همسرت بگو اگر نخریدم فدا سرت چندسال بعد خود همسرت کار میکنه میخره اگه خواست همون فرشو بیاره بگو ما رسم داریم چیز دست دوم خونه تازه عروس نبریم موکت کن اصن
آنیل۲۸ عضویت: 1400/10/28 تعداد پست: 15977 من گفتم اون فرش بعضی جاهاش سوخته زشته یه فرش ارزون قیمت میخریم کار خوبی کردی
دانشمند_قلدر عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 2434 کمد و جا کفشی خریدم میگه یکی دیگه هم بیرون درست کن من گفتم باشه ولی نمیکنم خانه مال مادر شوهرت ایناست؟ اگر مال شوهرت که خوبه تو خونه خودت ساختی اما خونه مردم را تعمیر نکن سفارشی سازی هم نکن. باریکلا.