2777
2789

معجزه شکرگزاری 

قهوه بنوشید، یک کتاب خوب بخوانید،به یک موسیقی فوق‌العاده گوش دهید و دقایقی به هیچ چیز فکر نکنید.شاید معنای زندگی همین باشد☕️📚🎼 کاربری دست من و آجیم🐣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من در حین کار کردن میخام گوش کنم

از طاقچه دانلود کن

کتاب صوتی دیدار هم قشنگه با صدای ملکوتی حضرت استاد خسرو خسروشاهی 

زندگینامه نامه هایی هم که استاد بهروز رضوی گرامی خونده از جمله پرفسور حسابی و کدکنی و تولستوی عالین گوش کنی لذت فراوون میبری

خوبه حالا ماها گوشئ داریم خیلی گوشیم ندارن تهش شوهرو بدبختی ، غر نزن راه پیدا کردن برای مستقل شدن

بابا میگرن عصبی دارم تحت معالجه روانپزشکم

کارم سخته از صبح تا حالا با صد نفر می‌خوام سرو کله بزنم الان میام خونه استراحت کنم

دهنمو سرویس میکنن اینقدر شلوغی میکنن😐😑

بابا میگرن عصبی دارم تحت معالجه روانپزشکمکارم سخته از صبح تا حالا با صد نفر می‌خوام سرو کله بزنم الا ...

از اون خونه برو اتاقی جایی ، کتابخونه هایی هستن میشه بخوابی بهشون بگی یه ساغت بخوابم تخت و کاناپه دارن پانسیون های عمومی 

مرسی عزیزم

سلامت باشی 

میگماااا داستان های چخوف رو هم بخون و گوش کن

ولی به نظرم اول داستان رستم و سهراب رو گوش کن استاد تهامی رئیس پروژه بوده یک اثر سینمایی به حساب میاد 

الان بخوای بخریش فکر کنم۲۴۰ تومن باشه

من سه سال پیش خریدمش

کاش تلگرام داشتی برات می‌فرستادم تا گوش بدی ببینی چه لذت بخشه