2777
2789

طرف عکس دختر ۱۴ ۱۵سالع رو می‌زاره میگه خودمم دو تا هم بچه دارم  عکس یه پسر بچه از این خزا کله فرا می‌زاره میگه اینم پدرشون 

بعد میگم فیکه همه بهم حمله میکنن:)

یکی دیگه میاد میگه مدلینگ دو رگه روسی ام از صبح تا شب تو نی نی سایت پلاسه شوهرم دندونپزشکه مولتی ملیاردریم  عکس یه خانوم ۲۳ساله رو می‌زاره میگه مادرمه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخ اخ اون که میگه دو رگم عکس دوست دختر بنیامین کامنت گذار اینستارو میذاره😂 دوتا هم کاربری داره میاد ازش دفاع هم میکنه😂

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

تو اکثر پر بازدید ها نمیرم اگه هم رفتم نظر نمیدم 

کلا ابتکار خوبی دارن و داستان های خوبی میگن اما دریغ از احترام به زمان و فهم مخاطب 

ولش کن بابا اینجا سرزمین عجایب هیچ کجا ایران من این طرز تفکر های خام ناپخته نی نی سایت ندیدم البته جمع نمی‌بندم کم خانم فهمیده نداریم که واقعا برای طرف مقابل ارزش قائل میشن 

من که تو این تاپیکا نمیمونم هیچ وقت

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

گلبرگ ۱۲۳۴ نبود ؟

اره گلبرگ۱۲۳۴ و کمند۱۲۳۴ هردو یکین

این دختره رو میذاشت اینم مدله دوست دختر بنیامین هم هست

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

اخ اخ اون که میگه دو رگم عکس دوست دختر بنیامین کامنت گذار اینستارو میذاره😂 دوتا هم کاربری داره میاد ...

میشناسمش عکسشو دیدم نمیدونم خوشم نیامد ازش میگه دکترم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
میشناسمش عکسشو دیدم نمیدونم خوشم نیامد ازش میگه دکترم

چرت میگه