2777
2789
عنوان

کاشت ناخن

118 بازدید | 19 پست

بچها من برای اولین بار میخوام باناخنام یکاری کنم؟

به نظرتون کاشت انجام بدم یا کاره دیگه کنم؟

اسماشونم بگین چون بلدنیستم

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری ندارم ولی تیترت چرا همخونی نداره؟

خانواده چه ربطی به کاشت ناخن داره 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

ناخن نکاریا،قارچ و ایدز میگیری

ایدز چرا دیگه   

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

کاری ندارم ولی تیترت چرا همخونی نداره؟خانواده چه ربطی به کاشت ناخن داره

بلدنیستم همینجوری زدم

کوروش بزرگ💙. عرب هرچه باشد مرا دشمن است  کج اندیش و بدخوی و اهریمن است  چو بخت عرب برعجم چیره گشت  همه روز ایرانیان تیره گشت

از من میشنوی برو مانیکور کن و هرشب بهشون لاک تقویتی بزن و چند روز یکبار دستات رو بزار داخل شیر

ناخن هات رو بلند کن و سوهان بکش

هرشب قرص زینک بخور

همیشه ناخن هاتو مرتب و تمیز نگه دار

این کاشت و لاک و اینا فقط ضرره ناخن هات خراب میشه

کاربری دست 3 تا دوست میباشد💚🧡🩷

بلدنیستم همینجوری زدم

آهان اشکالی نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یکم بلندشون کن،لاک بزن.نچرال و خوشگل😍

اخه چون میخوام برم سفر میخوام

الانم کوتاهه به نسبت

ایدز چرا دیگه

برای اینکه اکثر ناخن کار ها،وسایلشون رو ضد عفونی نمیکنن و به ناخن همه مشتریا میزنن

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

اخه چون میخوام برم سفر میخوامالانم کوتاهه به نسبت

چی بگم والا،باز خودت بهتر میدونی.نکاری بهتره،برا سلامتیت میگم

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

از من میشنوی برو مانیکور کن و هرشب بهشون لاک تقویتی بزن و چند روز یکبار دستات رو بزار داخل شیرناخن ه ...

مرسی عزیزم

اره گفتم که تاالان انجام ندادم ناخنام نچرال و خوشگلن ولی خیلی بلند نیستن چون کوتاهش کردم