2777
2789
عنوان

زندگی کابینتی حق تو نیست😔👩‍🦯

352 بازدید | 51 پست

پیرو تاپیک کابینت😔😂💅

خداییش چجوری جا شده من تو میزم بزور جا میشم🤣😔

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

خواستن توانستن است💪💪💪

بله بله

ما می‌توانیم 

ایشالا یه روز جا شدن تو دبه ماستو جشن میگیریم🫶😔

با منی که به کل دنیای سینما چشم دارم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید، با تشکر😔😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خداییش تاپیک باحالی بود من خیلی خندیدمحتما ریزه میزه بوده رفته اون زیر قائم شده

منم خیلی خندیدم😂

شاید

من فقط تو فکر اینم اون همه ظرف و ظروف رو‌کجا برده

نه ببین اصن یکی از معیارای ازدواج داشتن کابینت خالی تو خونه شوهره نداشت کلا ردش کن😔🤣🤣

بله بلهما می‌توانیم ایشالا یه روز جا شدن تو دبه ماستو جشن میگیریم🫶😔

من دارم تلاش میکنم تو نمکدون جاشم

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
من دارم تلاش میکنم تو نمکدون جاشم

من دارم اثاث کشی میکنم برم تو سوراخ سوزن زندگی کنم

چیه اینجا الکی الکی بزرگه به چه کارم میاد

من دارم اثاث کشی میکنم برم تو سوراخ سوزن زندگی کنمچیه اینجا الکی الکی بزرگه به چه کارم میاد

😂😂

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید