2777
2789
عنوان

کیا از زندگیشون راضی هستن

1750 بازدید | 36 پست

خانما کیا از زندگی الانشون خیلی راضی هستن وچرا با علت لطفا

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!
باید. میگفتی کیا ناراضی هستن

باز من سوال کردما!  

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من. چون همه جوره از سمت همسرم حمایت می شم. موقعیت اجتماعی خوبی داریم هر دو. انشاالله دارم یه جای خوب استخدام می شم. کلا خدا رو شکر همه چی بر وفق مراده. یه سری مشکلات مالی هست اما اونا هم داره حل می شه به امید خدا

من. چون همه جوره از سمت همسرم حمایت می شم. موقعیت اجتماعی خوبی داریم هر دو. انشاالله دارم یه جای خوب ...

منظور از حمایت مالی نبود ها. منظورم عاطفی و احساسی و معنوی بود. و اینکه همیشه همپامه

من

چون خوب شوهرداری میکنم

اونم خوبه دیگه. جواب خوبیامو میده. اونم چند برابر

راضیم دیگه

تا ۱۴۰۰ با محمد جواد و محمد باقر و محمد حسین. چیکار کنم دیگه پسر دوستم. خدا ایشالا بهم عطا کنه