2777
2789
اونام براشون مهمه اما وقتی متوجه میشن که با کسای دیگه وارد رابطه بشن و تفاوت ها رو متوجه بشن و مقایس ...

به گفته خودش يكي از همكاراش از رابطه ما خبر داشته

ولي من شماره اون همكارشو ندارم كه بهش بگم

كاش ميشد يكي كه ازش حرف شنوي داره باهاش منطقي حرف بزنه😭

اونام براشون مهمه اما وقتی متوجه میشن که با کسای دیگه وارد رابطه بشن و تفاوت ها رو متوجه بشن و مقایس ...

من بهش نگفتم كه بزون تون نميتونم ولي اون به من گفته😭😭🤯 گفته به من كه بدون من نميتونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رل من دكترارو خيلي قبول داره و همچنين كسايي كه هم رشته خودشن

من فقط با يه نفر تو طول تحصيلم صميمي بودم كه ميتونستم برم بهش بگم كه بره با رلم حرف بزنه شرايطمو بگه ولي متاسفانه ايشون ديگه از گروه ما جدا شد و منم باهاش در ارتباط نيسم ديگه (چون از نظر تحصيلي خيلي تو فشارم الان و نزديكمم نيس ك بدونه)

نميدونم چيكار كنم😭😭😭😭

كاش شما با همسرتون مميتونستين با رلم حرف مي زدين😭

من بدون اون نميتونم😭😭

قضاوت نمیکنم عزیزمولی خب دو سالم زیاده باید یکاریش میکردی

خودش زودتر از من علاقمند شد و هدفش جدي بود

خودش همين چند هفته پيش گفت به مادرت بگو ببين نظرش چيه 

قرارمون اين بود چن ماه ديگه بياد خاستگاري

😭😭

خودمم نميدونم😭ماجراش تو چن تاپيك قبلم هس

عزیزم به نظر من قسمت نبوده چون سر خودمم اومده درست وقتی ک میخاست بیاد خواستگاری همه چی تموم شد به نظر من این جور مواقع خدا جلوشو میگیره

خدایا شکرت