2777
2789
عنوان

تحلیل خیانت یک زن

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 57 پست
چنین دخترهایی عشق رو تجربه نمیکنناونها دنبال ارضای نیاز توجه و ارزشمندی هستنیعنی از اینکه چند تا مرد ...

منم عشق رو تجربه نکردم. منم از طرف شوهرم بهم احساس ارزشمندی داده نشد. ولی به خودم حق نمیدم که بهش نارو بزنم. زرتی برم خیانت کنم؟

طرف اگر ذره ای انسانیت داشته باشه اول طلاق میگیره بعد می‌ره سراغ مورد بعدی.

حالا چه زن باشه چه مرد.

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
نظرات برام جالبهاسی بحث آسیب شناسی رو داره میگه. اصلا هم نمیگه چون آسیب دیده پس مجازه هر کاری رو بکن ...

دقیقا

کاش بقیه متوجه بشن

و اینقدر گارد نگیرن

انگار من گفتم برید خیانت کنید

من‌ میگم دخترا خودشون بیشتر بشناسن و اگه مشکلی دارن درمان کنن....

چون تهش همین میشه که وسوسه خیانت بیاد سراغشون...

آقای محترم درخواست نده، نقل قول بگیر افتاد؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظرات برام جالبهاسی بحث آسیب شناسی رو داره میگه. اصلا هم نمیگه چون آسیب دیده پس مجازه هر کاری رو بکن ...

گلم خیلیا آسیب میبینن و صبر میکنن. یا دنبال راه چاره مین، یا اینکه جدا میشن.

فکر نمیکنی خیانت کردن ذات پلیدی نیاز داره؟

مرد از قِبَلِ حادثه راهی بگشاید/ نامرد به خویش و دگران عرصه کند تنگ/ ای غم چه فسونی تو که چون تیغ کنی تیز/ مرد از تو خورَد صیقل و نامرد زند زنگ
خیانت بدترین کاری هست که میشه انجام داداینایی که گفتم توجیه نیستوقتی دخترا بدونن ، ریشه خیانت چیهسعی ...

نمیدونم من از متنتون غیر از توجیه و بهانه چیزی دریافت نکردمومثل این میموند فلانی خیانت کرد چون شوهرش بش عشق نداد فلانی خیانت کرد ب فلان دلیل در صورتی ک هزاران زن بودن و بخاطر همون لایل طلاق گرفتم ولی خیانت نکردن

از بیخو بن تاپیکتون اشتباهه بنظرم

منم عشق رو تجربه نکردم. منم از طرف شوهرم بهم احساس ارزشمندی داده نشد. ولی به خودم حق نمیدم که بهش نا ...

بهتون تبریک میگم

شما و خیلی دختر خانم ها ارزشمندی خودتون رو حفظ کردید و خیانت هم نکردید

حرف من با اون خانم هایی بود که نتونستن جلوی خودشون بگیرن...

و همون اول گفتم باید جدا بشن

ولی وسوسه شون و فریب خوردن....

و گفتم باید درمان بشن....

ولی روان زنها اینطوری پیش میره و ضعیف میشن و گول میخورن یا وارد رابطه با چند تا پسر میشن چون دیگه عشق رو تجربه نمیکنن تا فکر خیانت نیاد سراغشون

نمیدونم من از متنتون غیر از توجیه و بهانه چیزی دریافت نکردمومثل این میموند فلانی خیانت کرد چون شوهرش ...

ببین گلم

من که پست اول گفتم

نباید خیانت کنن و باید طلاق بگیرن

و گفتم باید برن درمان کنن

انتظار داری چی بگم؟

بیام چند پاراگراف فحش بدم بهشون؟

گفتم روانتون اینطوری شده و عشق رو نمیتونید تجربه کنید

برید درمان کنید خودتونو...

گلم خیلیا آسیب میبینن و صبر میکنن. یا دنبال راه چاره مین، یا اینکه جدا میشن.فکر نمیکنی خیانت کردن ذا ...

کی گفت خیانت مجازه؟

اسی داره درباره علت خیانت حرف میزنه ، نه درباره مجاز بودنش

فهمیدن یه حرف ساده و بدیهی اینقدر سخته که همه گارد گرفتن؟ عجباااا

مگه نمیدونس اخلاقتو چرا بهت میگفت اینهارو

چون کسی رو نداشت باهاش حرف بزنه. به منم گفت خوب شد بهت زنگ زدم منو متوجه اشتباه بزرگ کردی ولی خب اون چند وقت یکبار سراغ این کارا می‌ره منم تحمل ندارم دوستیمو بهم زدم باهاش

گلم خیلیا آسیب میبینن و صبر میکنن. یا دنبال راه چاره مین، یا اینکه جدا میشن.فکر نمیکنی خیانت کردن ذا ...

عزیزم من که نگفتم همه دخترا خیانت میکنن

تازه گفتم اونایی که خیانت میکنن چند دسته هستن همه یه جور نیستن

بعضیا از جنس مرد متنفر شدن و میرن ازشون اخاذی میکنن و دیگه عشق رو تجربه نمیکنن

بعضیا دنبال پول هستن که غالبا اسیب دیدن و عشق رو تجربه نمیکنن 

و بعضیا به خاطر تعدد شکست ، دیگه نمیتونن عشق رو تجربه کنن و هیچ کی به دلشون نمیشینه و وارد رابطه های متعدد میشن ولی سریع سرد میشن و کسی توی دلشون نمیره چون اسیب دیدن و هر چی هم رابطه بیشتر بشه بدتر میشه و بهتر نمیشه...

و ...

ببینید کی گفتم 

یه روزی میاد که دیگه هیچ کار خلافی جرم محسوب نمیشه .بهش میگن بیماری و باید درمان بشه (از این چرندیات )

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ببینید کی گفتم یه روزی میاد که دیگه هیچ کار خلافی جرم محسوب نمیشه .بهش میگن بیماری و باید درمان بشه ...

من با مجازات مشکلی ندارم

و برای هر جامعه ای ضرورت داره

ولی پیشگیری بهتر از مجازات هست.

مثال بزنم

دلیل قتل چیه؟

دلایل متعددی داره

یه بار شما دلایلشو ریشه یابی میکنی

و در صدد درمان و پیشگیری هستی حالا چه شخصی و چه حاکمیت....

و طبیعتا وقتی شخصی قاتل میشه ، چی کار میکنن؟

اعدام

هر چیزی جای خودش...

توی عشق هم شاید این تعبیر بد نباشه که قتل اتفاق افتاده

قلب کشته شده...

و همین باعث میشه

قاتل بشی

دوست من تحلیل شما درست اما کمی سطحی و توجیه گونه است، در ابتدای کار علت تن دادن یه دختر به رابطه بدون تعهد، از همون نوجوانی به دوران کودکی فرد برمیگرده، که طولانیه و پیچیده است و نمیشه اینجا بیان کرد 

وگرنه بطور مثال تامین نشدن از طرف همسر، اصلا نمی تونه علت خیانت باشه، چون مثال نقض زیاد داره، این به همون شخصیت فرد برمیگرده