2777
2789
عنوان

بنظرتون بهش پیام بدم

201 بازدید | 11 پست

شوهرم پنج روزه قهر کرده رفته خونه مادرش 

الان دوتا دخترام مریض هستن سه روزه تب بالا دارن  

منم شاغلم امروز رو دیگه به التماس مرخصی گرفتم دختر کوچیکترم تب چهل داره

نمیدونم پیام بدم برگرده حداقل مراقب بچه ها باشه یا غرورم میشکنه؟

واقعا خسته شدم دست تنها 

احتیاجی به وجود خودش ندارم ولی کمکی میخوام…

نه زنگ نزن

یهووووغرورت میشکنه از طلاهات کم میشه وازقیمت میوفتی

بزاردخترت توی تب بسوزه

بزارشوهرت به نبودت عادت کنه

یهووووغرورت نشکنه😡😡😡😡😡😡

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو بیاد بچه ها رو ببره دکتر بالاخره وظیفشه پدرشونه

بی عرضه آه در بساط نداره من زندگیو میچرخوندم. قهرشم علتش همینه که گفتم برو کار کن من دیگه خرج نمیدم

بردم دکتر خودم آبله مرغون دارن کوچیک هم نیستن

ولی دیگه تا کی میخواد بمونه اونجا

درخواست طلاقم نمیره بده

بی عرضه آه در بساط نداره من زندگیو میچرخوندم. قهرشم علتش همینه که گفتم برو کار کن من دیگه خرج نمیدمب ...

عزیزم مادری خواهری کسی نیست بیاد پیششون باشه؟ 

ولی میدونی چون واگیرداره یکم سخته ادم ب کسی رو بزنه 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

عزیزم مادری خواهری کسی نیست بیاد پیششون باشه؟ ولی میدونی چون واگیرداره یکم سخته ادم ب کسی رو بزنه

اتفاقا یکیم گفت از مادرم کمک بخوام

بخاطر واگیرش میترسم. نمیدونم مادرم واکسینه هست یا نه

ولی حتما بهش میگم

خودم دکتر بردم عزیزم ابله مرغون دارنآخه از یه ور بیادم میخواد بخوره بخوابه هیچکاری نکنه

بازم دو تا والد بهتر رسیدگی میکنن و مراقبن بخاطر بچت زنگ بزن بهش فقط دیه لحن حرف زدنت رو خودت بهتر میدونی و شناخت داری ب شوهرت ک چجوری حرف بزنی بفهمه بخاطر بچها بوده