2777
2789

اسمش viana (ویانا)هست

متصدی داروخونه بهم گفت ضد لک هست

ولی هر چی تو بروشورش میخونم 

هیچ کلمه ی ضد لکی نمیبینم

فقط نوشته کلاژن داره و ویتامین b3 و E و b5

برم پس بدم میگیره؟

ناراحتم بازم بدون تحقیق چیزی خریدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انقدر بدون تحقیق چیز میز خریدم  خدامیدونه  هیچیم استفاذه نکردم انداختم دور  حیف پولم

الانم یه کرم بوتاکس خریدم اصلا فایده نداره  خیلیم چربه   با یه کرم دیگه نزدیک دوتومن شد   داره خراب میشه دیگه باید بندازم سطل اشغالی

با اجازه استاتر ،من نمیتونم پست بذارم اگه میدونید راهنماییم کنید به نی نی یار بگم مشکلم رفع بشه همش میزنه عنوان معتبر نیست

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
چه اشکالی داره که به پوستت اهمیت بدی 😐😐

من از این ناراحتم که چرا خانومه بهم گفت ضد لک هست اگه میخوای ساده اش رو دارم قیمتش بهتره 

و من گفتم نه همون ضد لک رو بدید و پول بیشتر دادم که ضد لک رو بخرم

اما الان هرچی میخونم کلمه ی ضد لک نمیبینمممم

میخوام ۱میلیون و۲۰۰ ضدافتاب فوراِور بگیرم کسی استفاده کرده تجربه شو بگه؟

فوراور فقط تعریف کرم پودرشو شنیدم

اما خب میگن شرکتش توی آمریکاست و معتبره.

تعریض ایزیدین هم زیاد شنیدم البته اصلش

من از این ناراحتم که چرا خانومه بهم گفت ضد لک هست اگه میخوای ساده اش رو دارم قیمتش بهتره و من گفتم ن ...

شاید کلمش فرق داره بلد نیستی تو 

فوقش فردا ببر پس بده خب نمیگیره؟

من انقدر بدون تحقیق چیز میز خریدم خدامیدونه هیچیم استفاذه نکردم انداختم دور حیف پولمالانم یه کرم ...

منم هرکی یه چیزی پشنهاد بده بگه خوبه فوری ازش میخرم چند روزی استفاده میکنم دیگه همینجوری میمونه تا تاریخ مصرفش بگذره .تازگیا ۱و۳۰۰ دادم کرم دست سازخریدم پوستم خیلی خشک و پوسته پوسته شد گذاشتمش کنار.دلمم نمیاد بدم کسی دیگه استفاده کنه🙃

میخوام ۱میلیون و۲۰۰ ضدافتاب فوراِور بگیرم کسی استفاده کرده تجربه شو بگه؟

برای من رد سفیدی مینداخت

با این قیمت مارکای خوب دیگم هست

شادی را به گور خواهند برد آنان که رنج را در ما آفریدند 

منم هرکی یه چیزی پشنهاد بده بگه خوبه فوری ازش میخرم چند روزی استفاده میکنم دیگه همینجوری میمونه تا ت ...

اره منم همینم  یه تونر دیدم فروشنده گفت روشن کننده هم هست منافذو میبنده  انقدر پوستمو خشکو بی اب کرد انداختمش دور  پره پر هم بود   من خیلی سریع گول میخورم😐😐