2777
2789

بخاطر شغل شوهرم چند شب در هفته تنهام اوایل خیلی برام سخت بود تنهایی تو خونه اما  مدتهاست عادت کردم یا قوی شدم نمیدونم ولی کلا حال می‌کنم فیلم میزارم آشپزی میکنم گاهی هم میرم شبها  پارک ورزش لذت بخشه ... امروزم یه حدیث خوندم از امام علی که ( اگه لذت تنهایی رو میچشیدین از خودتون  هم فرار میکردین ) احساس میکنم خیلی قوی شدم دیگه اون دختر وابسته ترسو گذشته نیستم اونی که تا شوهرم میرفت پشت سرش گریه میکردم کیا تنها زندگی میکنن ؟؟ 

خدايا ارامشي عطا كن كه بپذيرم انچه را كه نميتوانم تغيير دهم. خدایا چرا منو تو امتحانای سخت قرار دادی ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام علی چه حق گفته

این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحضه لحضه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

دقیقا همه چیز بستگی به دید خود ما داره

وقتی یکی همچین شرایطی داره همش واسه خودش غم و غصه میسازه میترسه احساس تنهایی میکنه

یکی هم با شرایط مشابه لذتشو میبره و احساس تنوع میکنه تو زندگیش