دوتا زایمان داشتم اولی طبیعی و دومی سزارین احساس میکنم بدنم نیاز ب ترمیم داره و خودم راضی نیستم ولی چون پسر ندارم خودم ث شوهرم دوست داریم یه پسر هم داشته باشیم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چخبرته ماشین جوجه کشی هستی میتونی اینده اون ۲ تا بچه را خوب تامین کنی یا فقط میخوای بدنیا بیاریشون سلطنت عالیجناب بدون وارث مونده؟دختر پسر نداره بازم به شوهرت یکم به فکر خودت باش ارزش بده به خودت ذهنتو باز کن پوکی استخون میگیریا
خانما چتونه به شما چه ربطی داره اسی چه جنسی میخواد و کی میخواد بیارتش چقد بی شخصیتین واقعا از کجا میدونید خرجشونو نداره؟
بعدم اسی حالا که میخوای حامله بشی بذار پسرتم بسلامت بیاری یدفعه ترمیم کن چون یخورده هم دردسر داره حیفه بری ترمیم بعد حامله شی شاید بهم بریزه
پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨👩👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰