2777
2789
عنوان

خانوم گلا یه سوال

160 بازدید | 8 پست

من الان پنج ماهم تموم شده فقط سه کیلو وزنم اضافه شده وسط شکمم بزرگ شده جوری که دکمه شلوارم بسته نمیشه .به نظرتون طبیعیه اخه از حاملگی قبلیم خیلی میگذره یادم رفته

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖
خوشبحالت خوبه که.سونو همه چیز رو طبیعی نشون میده؟ دکترت چی میگه

هیچی فقط سه ماهگی سونو انومالی رفتم .متاسفانه به خاطر شغل شوهرم روستاییم بهداشت چک میشم.اخه فقط۵۳کیلو ام میترسم بچه کم وزن دنیا بیاد

خدای خوبم فرزندان مارو در پناه خودت حفظ بفرما .اونها رو به تو میسپاریم در مسیر خودت هدایتشون کن خداجونم 💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعیه به نظرم

بعضیا خودشون تو بارداری چاق میشن بچه شون ریز میشه

تا اخر 8 کیلو اضافه کنی هم تو رنج نرمالی ماههای اخر معمولا بچه وزن میگیره

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
طبیعیه به نظرم بعضیا خودشون تو بارداری چاق میشن بچه شون ریز میشه تا اخر 8 کیلو اضافه کنی هم تو رنج ...

مرسی گلم ممنون

عزیزم طبیعی دوست من ۴ماه باردار شکمش صاف صاف باورم نمی‌شد ماشاالله سونو ودکتر رفت بچش سالم خداروشکر.بچه دو ماه آخر که خیلی وزن میگیره الان هرچی چاق شی درواقع خودت داری چاق میشی ربطی به وزن گیری بچه نداره پس نگران نباش گلم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
عزیزم طبیعی دوست من ۴ماه باردار شکمش صاف صاف باورم نمی‌شد ماشاالله سونو ودکتر رفت بچش سالم خداروشکر. ...

ممنونم مرررسی