2777
2789

قضیه از این قراره که من برای یکی از دوستام که خیلی هم  پولداره کارای دانشگاهش رو که وقتش رو نداشت انجام بده انجام دادم مثلا روز قبل از کلاس کارهاش رو به من میداد انجام بدم و من براش تا صبح فردا که کلاس هست شب بیدار می موندم  یه چند باری گفت شماره کارت بده چون کارها پروژه ایی هست من بهش تعارف کردم و گفتم باشه اونم گفت برات جبران میکنم  

موقع امتحان های پایان ترم این دوستم به من زنگ زد وگفت کارهام مونده باید برام بکشی و گفت مشکل دارم طبق  معمول و نمیتونم بکشم من گفتم بهش واقعا نمیتونم بکشم اینقدر اصرار کرد که بهش گفتم بیار که برات انجام بدم من نزدیک دوشب پشت سرهم نخوابیدم از وقتی کارش رو قبول کردم و دو روز پشت سرهم امتحان داشتم و....

خب

فقط 2 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز پشت سر هم امتحان داشتم خیلی سنگین بود دو تا تحقیق سنگین و دو تا امتحان پشت سر هم فقط به خاطر این که ناراحت بود از مشکلاتش مینالید و به من می‌گفت واحدات کمه و من ۲۴ واحد برداشتم من ازدواج کردم و خلاصه هرروز یه بهونه میگرفت دو روز پشت سر هم نخوابیدم این اصلا توی کلاس کاراش کامل نبود یا نمیومد یا ناقص بود یا یه سری پول داده بود یکی از بچه ها براش کشیده بودن

استاد ما بسیار آدم سخت گیریه منم از اول ترم تمام کارها کامل بردم براش برای این دوستم هم که انجام می‌دادم استاد متوجه پیشرفت میشه چون فکر میکنه خودش انجام داده ولی اون کارها تمام کارهای من بود که تاصبح چشمم رو روی لب تاپش میزاشتم و استرس میکشیدم تا کارش به بهترین نحو ممکن انجام بشه 

موقع  امتحان ها به خودم قول داده بودم قبول نکنم چون من از خونه بیرون نمی‌رفتم و اون انواع و اقسام مسافرت های خارجی رو میرفت و گله داشت که من ازدواج کردم و تو چه میدونی مشکلات من رو چند ماه قبلشم یکی از اعضای خانوادش رو از دست داده بود خیلی کلن و سر کلاس ها نمیومد 

دو روز پشت سرهم که من نخوابیدم کارهارو کشیدم براش گفت میام دنبالت ساعت ۷ صبح فک کن من دو روز نخوابیدم حالا صبح ساعت ۷ هم بیاد دنبالم من بهش گفتم باشه تو رودروایسی قرار گرفتم اونم روز قبلش یعنی من یکی از امتحان هام رو داده بودم یه گردنبند برای من میاره به جبران زحمات من 

منم چون گردنبد رو میبینم فکر میکنم خب خیلی باید قیمتی باشه به خاطر همین تمام کارهارو براش درست انجام میرم تا حلال باشه بعدشم صبح روز امتحانم که خودم برای خواب می مردم باهاش کار میکنم 

نتیجه ی آخر سر خیلی غمگینه من باهاش کار میکنم درس رو چون هیچی بلد نبود کاملا بهش توضیح میدم  درسی که من شاگرد زرنگش بودم به خاطر فشار و استرس اصلا اون کا رو نمیتونم بکشم و استادهم وقتی میبینه اون نمیتونه بکشه ولی پیشرفت کرده بهش نمره ی بالاتر از من میده بهش راهکار میده اونم میکشه من اصلا سر جلسه هنگ بودم الان نمره ی معدل من ۱ نمره افت کرده من به خاطرش ۴۸ کار کشیدم 

استادی که می‌گفت من راضی نیستم اگر کسی فیلم کلاس من رو بدون اجازه ببینه یا پخش کنه جالبیش اینه که خودش حق الناس کرد قلبم از دستش شکست من گفتم دیدارمون به قیامت

گردنبدش هم قیمت کردم ۱ و ۵ بیشتر نمیخریدم ولی من قدر ۴و ۸۰۰ کار براش کشیدم که حلال باشه براش و این که یه هفته حالم بد بود به خاطر نمره از دست خودم و به خودم ظلم کردم میدونم من تمام جلسات رو کامل رفته بودم و بدون ذره ایی پیچوندن کلاس