2777
2789

این چند مدته که رژیم گرفتم برا اینکه ۱۰کیلو کم کنم و صبحانه و ناهار نمیخوردم شبا هم یدونه خیار یا یه کف دست نون میخوردم

الان خیلی پشیمونم که رژیم گرفتم

چون بدنم زشت شد پوستم افتاد💔قبلا خیلی خوشگل بودم 

حتی بوی غذا بهم میخوره ببخشیدا استفراغ میکنم دیگه گرسنم نمیشه ولی بازوهام میلرزه دستام سفت شده و سرم گیج میره چیکار کنم؟😭

چیکار کنم مث اول شم🙂💔قبلا یکم توپر بودم تپل نه ها توپر 

۶۰ بود وزنم شدم ۵۰ 

ترخدا بگین چیکار کنم مث قبل توپر شم بشم ۶۰🙂

این شد رژیم😐روزی یدونه خیار آخه!؟؟ 

هیچ وعده ای رو نباید حذف کنی

اپلیکیشن زیره بزن اصولی لاغر کن با کالری شماری

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب گلم چرا اصولی جلو نرفتی اینجوری ک میگی در طول روز حساب کنی هیچی نخوردی 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

چه رژیم ترسناکی داشتی چجوری تحمل میکردی کل روز فقط خیار و نون 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡

رژیمی تقریبت همچی باید بخوری،ببین منم یه دوره اینجور شدم،اما سروع کن تیکه تیکه بخور،مثلا چهارتا قاشق پلو خورشت و یهو نخور،هی تیکع تیکه تو یکی دوساعت بخور،سعی کن تو بیرون و دورهمی بری،ریزه خواری کن،

خدایا شکرت♥

پوست مو معده همه چیه ادم داغون میشه 

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خیلی خودتو اذیت کردی که.چیزیم کم کردی؟

ارع بابا 

۱۰ کیلو تو ۱ ماه

ولی پشیمونم 💔🙂فقد اسیب زدم

ریزش مو ، یبوست شدید ، سرگیجه تهوع فقد عضله سوزوندم

پوست صورتم شل شد

سینه هام باسنم اب شد

قدت چنده اینقدر دلم میخواد منم بگم اشتها ندارم هووف ولی همیشه ی خدا اشتها دارم

۱۶۲ 

کاش منم اشتها داشتم🙂بخدا که اشتباه میکنی

اصلا رژیم نگیر 

همیشه رو حالت طبیعی خودت بمون همش ضرره