2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله به حق امام حسین (علیه السلام)وعلی اصغروبه حق رقیه سلام الله علیهاسال دیگه همین موقع بچت توبغلت باشه وشادوخوشحال باشی دلم روشنه عزیز❤️خیلی الهی به رقیه بگوباتسبیح 

گریه می گوید حال دلم راگرچه میدانی،ازلب بسته ی من توبخوان شرح پریشانی

تو یه کانال تو ایتا چ عضوم که با تدابیر طب سنتی راهکار میدن و یه مدتی فقط باید به ویس ها گوش بدید و عمل کنید به همه دستوراتشون و ان شاالله هر وقت صلاح باشه باردار بشید. اعلام رضایتاشون که خیلی خوبه، خودمم عمل کردم و راضی بودم خداروشکر

اگه خواستید لینکشو  پی وی میفرستم درخواست بدید

انشالله به حق امام حسین (علیه السلام)وعلی اصغروبه حق رقیه سلام الله علیهاسال دیگه همین موقع بچت توبغ ...

خدا صداتو بشنوه خدا به دلم رحم کنه 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن
تو یه کانال تو ایتا چ عضوم که با تدابیر طب سنتی راهکار میدن و یه مدتی فقط باید به ویس ها گوش بدید و ...

ممنون میشم برام بفرستید

سلام عزیزم شما رفتید مرکز ناباروری مام ؟ نتیجه گرفتید؟ اسپرم همسر منم صفره خیلی استرس دارم میشه جواب ...

سلام عزیزم من الان پیامتو دیدم شوهرم شرایطش بهتر شد استرس اینکه هیچ راه درمانی نداره رو نداشته باش منتها من دیگه برای بچه دار شدن اقدام نکردم چون فعلا منصرف شدم 

سلام عزیزم من الان پیامتو دیدم شوهرم شرایطش بهتر شد استرس اینکه هیچ راه درمانی نداره رو نداشته باش م ...

سلام منم شوهرم صفره . شما شوهرتون درمان شد واقعا ؟ کجا رفتید پیش کدوم دکتر ؟ ممنون میشم منو از نگرانی در بیارید