2777
2789
عنوان

کاش یکی باشه بخونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 54 پست
دقیقا میگه اونا کجا دخالت کردن اما پیش بقیه اعتراف می‌کنه فقط دوش ندارن پیش ن اقرار کنه انگار من دشم ...

ولش کن هرچقد از خودت بزنی کوچیکتر میشی.بگو قید ازدواجو زدم بذار یه تشری به شوهرت بشه.خودشم محکم بگو و قهر کن

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا میگه اونا کجا دخالت کردن اما پیش بقیه اعتراف می‌کنه فقط دوش ندارن پیش ن اقرار کنه انگار من دشم ...

اگه نمیخوای جدا شی تنها راهش اینه منطقی باهاش صحبت کنی ... اگه با صحبت حل نشد پس دیگه انسان نیست 

بگو قطعا خانواده منم دخالت کنن من طرف اونا باشم توام حس خوبی نمیگیری اگه قراره دخالتشون ادامه داشته ...

میگ ما ک زیاد اونا رو نمی‌بینیم اما خب مهم اینه زندگیم بخاطرشون خراب شد

میگ ما ک زیاد اونا رو نمی‌بینیم اما خب مهم اینه زندگیم بخاطرشون خراب شد

درسته زیاد نمیبینین مهم اینه حرفاشون اثر خودشو میذاره یا نه؟هرچی اونا بگن انجام میدین یا نه؟ همسرت میتونه روبه روشون بگه اوکی ولی پشت سرشون کارخودتونو بکنین ؟در این صورت میشه امیدی داشت

اگه نمیخوای جدا شی تنها راهش اینه منطقی باهاش صحبت کنی ... اگه با صحبت حل نشد پس دیگه انسان نیست

مشاور نمیاد. امشب هم با اش حرف زدم جاشو عوض کرد گفتم اونا بخان لج کنن عروسیمو خراب کنن کلا کنسل میکنم اونم راحت قبول کرد  راحت گفت حرفشو دیگ نزن

مشاور نمیاد. امشب هم با اش حرف زدم جاشو عوض کرد گفتم اونا بخان لج کنن عروسیمو خراب کنن کلا کنسل میکن ...

خوب پس اگه وقتی عصبانی نبوده بتهاش حرف زدی خودشم قبول داره نمیتونه بر خلاف نظر اونا کاری انجام بده امیدی به بهبودش نیست ببین حرف خانواده شوهر همیشه هست مهم اینه تاثیر نذاره

درسته زیاد نمیبینین مهم اینه حرفاشون اثر خودشو میذاره یا نه؟هرچی اونا بگن انجام میدین یا نه؟ همسرت م ...

ببین بخاطر دخالت اونا رابطشو محدود کرد اما اونا آنقدر دخالت هاشون بد بود ک خونواده من هم فهمیدن یعنی همه میتونن چ خونواده ای هستن

ای وای عزیزم دوسش داری؟

شوهرمه اما عاشق اونجوری نه ازدواج من منطق بود اما بعدش فهمیدم ک چون من آدم عجولیم و با ذوق و احساسی اون هم درونگرا خیلی تفاوت داریم همین که من انقد غصه میخورم و اون براش مهم نیس عروسیمون کنسل بشه چون درونگرای و خیلی اهل جشن نیس اما من انقد با ذوق هستم گ موقع پرو لباس عروس همه فهمیدن

شوهرمه اما عاشق اونجوری نه ازدواج من منطق بود اما بعدش فهمیدم ک چون من آدم عجولیم و با ذوق و احساسی ...

اینجور ادمی ذوقتو کور میکنه هیچ افسردتم میکنه بیخیالش تو لیاقت کسیو داری که با ذوقش احساس خوشبختی بهت بده حالا درسته شما حسی به هم نداشتین از قبل ولی اونقدی مرد نیست که بدونه وقتی دختری وارد زندگیش میشه اون باید مردونگی کنه نه قهر مرد باید صبرش زیاد باشه