2777
2789
عنوان

کاش یکی باشه بخونه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 54 پست
بنظرم فراموشش کن اگه واقعا عاشقت بود بخاطر تو تو روی خانوادش می ایستاد مثل من احساسی رفتار نکن ممکنه ...

وایمیسته اما دیر چند روز بعد تازه می‌ره دفاع اونم فایده ندارد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباهه ازدواجت.منم اونروزی که سرویس طلامو مادرشوهرم رفت زپرتی خرید اورد باید میفهمیدم شوهرم خیلی وا ...

ترو خدا کمکم کن خونوادم میگن عروسی کنی خوب میشه اما این یه سال کلی دخالت دیدم و ناراحتی همسرم انقد بهش فشار آوردن ک دیگه قید همه چیو بده حد اظر نیست حرفامو گوش بده حاظر نیست همدردی کنه فقط انتظار داره من زجر میکشم هیچی نگم آخه نمیشه ک خونوادش زندگیمو خراب کنن منم سکوت کنم

ترو خدا کمکم کن خونوادم میگن عروسی کنی خوب میشه اما این یه سال کلی دخالت دیدم و ناراحتی همسرم انقد ب ...

نه بعدش بدتر میشه که بهتر نمیشه. وااای منم بعد پنج سال هنوز هییی میگم و هی گوش نمیده و تعصب مادرشو بهم نمیده حتی وقتی میدونه دخالت بیجا میکنه.انقددد بعضی حرفارو بهش زدم و نشنیده که خودم از تکرار کردنشون و بیان مجددشون تهوع گرفتم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
اولویت یه مرد زنشه اونه که براش میمونه هنه مثه هم نیستن هستن کسایی که طاقت ناراحتی زنشونو ندارن

بله همه مث هم نیستن اما اکثرا جانب مادرشون میگیرن اینو بارها و بارها دیدم یادمه ی آقایی میگفت مادر یکیه اما اگه این زن نشد ی زن دیگه میگیرم!!!! ب همین راحتی

من آن سبزم که دل بر پیچک دست #خدا بست 🌱
ترو خدا کمکم کن خونوادم میگن عروسی کنی خوب میشه اما این یه سال کلی دخالت دیدم و ناراحتی همسرم انقد ب ...

بگو قطعا خانواده منم دخالت کنن من طرف اونا باشم توام حس خوبی نمیگیری اگه قراره دخالتشون ادامه داشته باشه و تو چیزی نگی من تکلیفمو بدونم چون من دارم ازدواج میکتم مستقل بشم نه اینکه بقیه زندگیمو اداره کنن

نه بعدش بدتر میشه که بهتر نمیشه. وااای منم بعد پنج سال هنوز هییی میگم و هی گوش نمیده و تعصب مادرشو ب ...

دقیقا میگه اونا کجا دخالت کردن اما پیش بقیه اعتراف می‌کنه فقط دوش ندارن پیش ن اقرار کنه انگار من دشمنش شدم خیلی سخته تو غریب باشی حرف بشنوی اون وقت بخای به زور ب شوهرت  بفخمونی حق با تویه و شوهرت هم نتونه از پسشوت بربیاد تازه تو نامزد باشی و دم عروسی چرا منو نمی‌فهمم شوهرم م من عروسیم چرا همدردی نمیکنه نمیگه ببخشید خونوادم اذیتت کردن. من انقد واس لباس عروسک ذوق داشتم خواهر ای خدااااااا  یعنی اینا سالم میمونن