2777
2789
عنوان

اگر یکی ازتون بپرسه چند سالته

323 بازدید | 24 پست

بچه ها امروز توو آرایشگاه یه خانم ازم پرسید چند ماهته (۷ماهمه) و بچت چیه و چندمیه (چهارمیه ولی چون یکی از بچه هام رحمت خدا رفته به غریبه ها میگم سومیه حوصله توضیح ندارم) و.... ولی چون همش نگاهش به آرایشگر بود و من جواب میدادم حس بدی داشتم مثل بازجویی

بعد مکث کرد و یهو گفت چند سالته؟

سی سالمه ولی

ون حس بدی داشتم این همه جواب دادم و نگام نکرده

گفتم چطور مگه؟

گفت آخه خواهرم ۴۰ سالشه سقط کرده سومیو تازه!

منم سکوت کردم

همه سکوت کردن تا دقایقی 

یعنی چی بنظرتون؟

دیگه اصلا هم حرف نزد

و با خشم نگام میکرد

حتی خدافسی کلی کردم چیزی نگفت 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

از این زنای فضول بوده ای کاش از اولش جواب سربالا میدادی انقد بدم میاد میخوان ته تو همه چیو دربیارن یکی نیس بگه ب توچه 

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر بدم میاد کسی ازم سوال بپرسه چه راجب خودم چه راجب زندگیم خب به تو چههههههههههه

وای منم لبرررریز بودم از حس بد

سعی کردم لطیف باشم مثلاً 

ولی دیگه یهو صبرم تموم شد گفتم چطور مگه 

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 
از این زنای فضول بوده ای کاش از اولش جواب سربالا میدادی انقد بدم میاد میخوان ته تو همه چیو دربیارن ی ...

اره راست میگی اشتباه کردم 

وای منم لبرررریز بودم از حس بدسعی کردم لطیف باشم مثلاً ولی دیگه یهو صبرم تموم شد گفتم چطور مگه

در کل جوری باش که غریبه ها اونقدر احساس راحتی نکنن که بخوان فضولی کنن یعنی جرعت نکنن چیزی بپرسن

اره راست میگی اشتباه کردم

اکثرا آرایشگاه رفتنی یه دونه از اینا پیدا میشه🤣 ولش کن خودتو حرص نده دیگ گذش رف بهش فک نکن

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

در کل جوری باش که غریبه ها اونقدر احساس راحتی نکنن که بخوان فضولی کنن یعنی جرعت نکنن چیزی بپرسن

از وقتی شکم آدم پیدا میشه دیگه مجبور میشی پاسخ گو باشی تا حدی قبلش خیلی خوووبههه استخر هم میرفتم کسی حرف نمی‌زد الان از زیر چادر معلومه سوال دارن ملت

من به شخصه از غریبه و آشنا سوال شخصی نمیپرسم ولی برام جالب بود از هم عروسم جنسیت بچشو پرسیدم گفت معلوم نیست مگه میشه طرف شیش ماهه باشه جنسیت بچش معلوم نباشه خیلی بهم برخورد حتی اگه پسر هم بود من خودم پسر دارم واقعا فازشو نفهمیدم 

اکثرا آرایشگاه رفتنی یه دونه از اینا پیدا میشه🤣 ولش کن خودتو حرص نده دیگ گذش رف بهش فک نکن

اره ولش کن یه چیزی گفت یکم ترسیدم گفتم شاید آه کشیده

اره ولش کن یه چیزی گفت یکم ترسیدم گفتم شاید آه کشیده

گلم چ آهی مگ خدا بچه خواهر اونو گرفته داده به شما ک اه بکشه از این فکرا نکن لطفا...

از وقتی شکم آدم پیدا میشه دیگه مجبور میشی پاسخ گو باشی تا حدی قبلش خیلی خوووبههه استخر هم میرفتم کسی ...

یا خودتو بزن به اون راه

یا سر بالا جواب بده 

دیگه جرعت نمیکنن حرف اضافه و سوال اضافه کنن 

صد در صد تضمینی 

ان شاءالله نی نی جیگرتو سالم و سلامت بغل بگیری 😍💙

گلم چ آهی مگ خدا بچه خواهر اونو گرفته داده به شما ک اه بکشه از این فکرا نکن لطفا...

خیلی ترسو شدم 

من به شخصه از غریبه و آشنا سوال شخصی نمیپرسم ولی برام جالب بود از هم عروسم جنسیت بچشو پرسیدم گفت معل ...

ما تو فامیل داشتیم ۸ ماهه بود میگف جنسیت معلوم نیس دیگ همه میدونستن پسره این داره قایم میکنه دیگ....و البته یکیم داریم ۶ماه تموم کرده هرکی الان از ننش میپرسه دخترت حاملس میگه نه اصلا🙄🤣🤣🤣بعد ۳ماه ک زایمان میکنه میخوان جی بگن نمیدونم

یا خودتو بزن به اون راهیا سر بالا جواب بده دیگه جرعت نمیکنن حرف اضافه و سوال اضافه کنن صد در صد تضمی ...

عزیزم ممنونم ، خدا عزیزان شمارو هم حفظ کنه