2777
2789

همه ی شوهر های بقیه رو میبینم حرف با شوهرشه اون چیکار کنه چی بگه زنه انجام میده

ولی همیشه با حرف من رفته جلو من هر چی گفتو انجام داده همیشه بهم میگ مشورت میکنه اجازه میگیره همیشه گفته رئیس تویی تو هر چی بگی اونه

همیشه واسه خاسته هام تلاش میکنه همیشه به هدفمون تلاش میکنه

ولی من خیلی اذیتش میکنم خیلی

ی نفر میاد ی چی میگ میرم میپرم روش دعوا میکنم چرا فلانی لینجوری گف یکی نیس بهم بگ اخه به اون چه اون گفته تو کوچیک ترین چیزا بهش میرینم

دیشب دقیقن همین موقع هاا ماشین بودیم

اخه ما قراره ی کاری کنیم بماند هدفمونه ۲ ماه بیشتر گف

وااای ی جوری باهاش دعوا کردم نگو

وقتی رسیدیم خونه تو ماشین بغلم کرد بوسم کرد

رفتیم خونه جامو انداخت جای دخترمومو گذاشت سره حاش پتو انداخت شیر درس کرد داد یدونه دیگ رف شیر درس کرد منو بغل گرفت اورد جام اب اورد گفتم گشنمه سریعی رف اورد خوردیم میگفتم برم ابمیوه بیارم گف دراز بکش خودم میارم

بعدش برگشت گف غلط کردم ناراحتت کردم گوه خوردم هعی بغل هعی بوشم هعی نازم میکرد قربون صدقم میرف

برگشت گف تو همون موقع ک گفتی من انجامش میدم بهترین خونه رو برات میسازمه ی نظری دادم همین

میگف میبخشی منو غلط کردم

منم دیگ اوکی شدم دیگ خوب شدیم

نمیگم مقصر خودمم ن اونم هس ولی من خیلی اذیتش میکنم خیلی

شوهر های بقیه رو میبینم حرف شوهره فقط کی برن کجا برن چیکار کن اصلا زناشون حق حرف زدنو ندارن

ولی این اصلا لینطور نیس اصلا

من میگم چیکار کنیم

امروزم رفته سرکاره ی شهره دیگ کار میکنه یادم میوفته دلم میگیره خیلی بده رفتارم اذیتش میکنم

و مهم تر از همشون دلم براش تنگ شده🥺🫂💋

خیلی دلم میخواست الان پیش خانوادم کانادا باشم حیف که اونام اینجان  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عدالت خدا کجاست پس تاوان کدوم گناهه چرا نباید زندگی هممون اینجور آروم و عاشقانه باشه

تنها که شدی صدایش بزن                                                     او حسین است                                                                            می داند تک و تنها شدن یعنی چه

ناشکری نکن عزیزم خدا نکرده جوری نشه ک پشیمونیت دیگه فایده نداشته باشه

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

مثل شوهر من با این تفاوت من اذیتش نمیکنم خیلی باهاش خوبم

اجی من حالم اوکی نیس بخاطره خانواده همسر اینا حالا

رو هر چی بحث میکنم

اون زن نیست ی وقت احتمالا شما مرد 😂😂خیلی رمانتیک بود

ميشه واسه مادر شدنم لطف کنید صلوات بفرستين و دعام کنین خدا بهم بچه هاي سالم وصالح بده ممنونتون ميشم محتاج دعاهاتون هستم ! 🙇🙇🙇🙇🙏🙏بعد چندسال چشمم به نوشتم خورد😭الان خدارو شکر دوتا بچه سالم دارم😍

عشقتون پایدار عزیزم

اسپند دود کن... و حالا که میدونی اذیتش میکنی، تو رفتارت تجدید نظر کن... نیاد روزی که خستش کردی ها، از من گفتن 

بالاخره بعد 3 سال خدا به منم نی نی داد، درست وقتی که تو اوج ناامیدی بودم... خدایا شکرت......... به امید بارداری همه منتظرا
این کارها رو نکن یا از دست میدی یا یهو یکی میاد وسطتون دیگه نمیتونی جمعش کنی! سعی کن قهر کنی باهاش ب ...

اره میدونم یهو دیدی دیگ ازت دور میشه

ن اونجوریم نیس ولی من خیلی بحث میکنم خیلییی