2777
2789
عنوان

هیچکس پروتئین تراپی مو انجام ندادهههه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3367 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مراقبتاشو میشه بگید من همش استرس دارم گفت موهاتو نبند پشت گوشت ننداز پس چکارشون کنم همش تو صورتمه عر ...

چند روز اول اره نباید ببندی و بندازی پشت گوش بعد اینکه باید شامپو فری سولفات بگیری هفته ای ی بار هم باید شامپو بچه بزنی ک کف سرت تمیز بشه اینایی ک ریزش پیدا کردن به خاطر این بوده ک همش فری سولفات میزدن کف سرشون تمیز نمیشده اما شما هفته ای ی بار شامپو بچه هم بزن 

بعد حموم سرم مو فری سولفات بگیر بعد حموم نم موهارو ک گرفی باید سریع سشوار بگیری چون اگ زیاد خیس بمونه حالتش برمیگرده 

کلا اگ خیس شه و خشکش نکنی برمیگرده ب نظرم صبر کن یکم هوا خنک شه بعدش انجام بده ک گرمت نشه موهات ک بازه 

من خیلی رعایت کردم 9 ماه موند 

اره دقیقا منم خیلی موهامو میکشید بلند بودن خیلی اذیت شدم شما مراقبتاشو میدونید من همش استرس دارم گفت ...

اره منم موهام تا گودی کمره هی میکشید وسطاش اینقد عصبی شده بودم میخواستم بلند شم برم دیگه 

بعدم بخاطر همین سردرد گرفتم 

تا ۳ روز اول نباید بسته بشه پشت گوش هم ننداز تحمل کن 

بعد میتونی موهاتو با کیلیپس یا کش‌ساتن ببندی 

ماسک مو شامپو فری سولفات روغن ارگان اسپری دوفاز ضد حرارت حتما باید داشته باشی 

هر ۳ الی ۴ بار شستشو با شامپو فری سولفات یبار شستشو با شامپو معمولی ب این روش که اول ماسک مو میزنی ب ساقه مو میزاری ده دقیقه بمونه بعد شامپو معمولی میزنی ب کف سرت و با انگشت ماساژ میدی هدف اینکه چربی پوست سر تمیز بشه و‌گرنه ساقه همون شامپو فری کافی براش 

بعد ماسک مو بعد از ۷ دقیقه تازه عمل میکنه حداقل ۱۰ الی ۱۵ دقیقه باید ماسک‌مو رو ساقه موهات باشه 

بعد موهای نمدار که بیشتز خیس باشه ولی نه در حدی که چکه کنه اسپری دوفاز بزن بعد با باد داغ سشوار خوب خشک کن با فاصله بگیر سشوارو بعد که خشک شد روغن ارگان بزن بعدم یه باد سشوار دیگه بگیر که شوک بده و روغن ارگان جذب موهات بشه 

اگرم رو بالشتی ساتن داشته باشی که دیگه عالیه 

تهش اصلا هرچی میخواد با تو باشم طلبم من تجسم میکنم بات خودمو با یه بچه بغلم ...

موادش مطمئن بود فقط بخاطر اون حرارت داغ سشوار و اتو اینا میترسم پیاز موهام سوخته باشه خیلییی داغ بود ...

نه بابا نگران نباش منم از حرارت کف سرم داغ شده بود گوشمم سوزوند بیشعور‌ ولی سردردم از کشیدن مو بود ریزشم نگرفتم 

چند روز اول اره نباید ببندی و بندازی پشت گوش بعد اینکه باید شامپو فری سولفات بگیری هفته ای ی بار هم ...

امروز انجام دادم رفت خیلی نگرانم بریزه مو هام 

ب جای شامپو بچه میشه شامپو معمولی بزنم؟

حتما با باد سشوار گرم باید خشک کنم؟ چون عادت دارم ب باد سردش همیشه 

چجوری بخوابم موها خراب نشه؟ ممنون میشم جواب بدین😢

اره منم موهام تا گودی کمره هی میکشید وسطاش اینقد عصبی شده بودم میخواستم بلند شم برم دیگه بعدم بخاطر ...

ممنون عزیزم فقط باد سشوار حتما باید داغ باشه؟ متنفرم از باد داغ سردرد میگیرم کف سرم عرق میکنه همیشه با باد سرد خشک میکردم 

ممنون عزیزم فقط باد سشوار حتما باید داغ باشه؟ متنفرم از باد داغ سردرد میگیرم کف سرم عرق میکنه همیشه ...

بله داغ با فاصله مو باید صد در صد خشک بشه 

امروز انجام دادم رفت خیلی نگرانم بریزه مو هام ب جای شامپو بچه میشه شامپو معمولی بزنم؟حتما با باد سشو ...

نه شامپو بچه فیروز بزنی بهتره 

فرقی نمیکنه هر کدوم راحتی با باد ملایم بزن نه سرد نه گرم 

خیلی معمولی بخواب نگران نباش موهاتو نده بالا اگ موهات بلنده نصف موهاتو بزار اینور سرت نصفشو بزار اونور سرت نزار زیرت بمونه 

الان این سه روز چطوری بخوابم موها خراب نشه؟😫

من ب کمر میخوابیدم موهام مینداختم بالا سرم

سه روز اول اعصاب خوردی داره من موهام عین جن همش رو صورتم می اومد