2777
2789
عنوان

دوستان نماز خون آیا موافقید

273 بازدید | 35 پست

دوستان گلم 

دو سالیه که مجلس تصویب کرده تو تابستون و بهار  بر خلاف سالهای قبل ساعت ها یه ساعت به جلو کشیده نشن 

یعنی دیگه الان ساعت جدید و قدیم نداریم 

برای منی که می خوام قبل اذان صبح بیدار بشم 

با حد اقل نماز صبحمو اول وقت بخونم و یا حد اقل نماز صبحم تابستونا قضا نشه و مثلا همسرم بتونه زودتر شبا در مغازه رو بلنده و بیاد خونه شام بخوره و بخوابه و منم بتونم شبا زود بخوابم 

خیلی خیلی سخت شده ،،

دو سالیه مجبورم شبا تا اذان صبح بیدار باشم و نخوابم 

حتما می دونید که خواب بعد اذان صبح هم ضرر داره برای سلامتی و خصوصا بینایی رو کم می کنه و کم خونی میاره و بلغم تولید می کنه تو بدن آدم و هزار تا مرض دیگه میاره 

هم این که 

واقعا نماز صبح مال صبحه دیگه 

نمیشه که نصف شب پاشد نماز صبح خوند و بعدشم نخوابید 

باور کنید مسیحیا و یهودیام خواب بین الطلوعین رو هم بد می دونن و می دونن روزی رو قطع می کنه

چه برسه به ما که ادعامونم میشه  

موافقید دسته جمعی یه نامه ای برای مجلس بنویسیم 

اگه موافقید لایک بفرمایید 

یه اقدامی بکنیم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگیر بخواب 

گوشیت رو بزار رو برنامه بادصبا هر وقت اذان گفت پاشو بخون و بعد دوباره بخواب

چرا انقد خودت رو اذیت میکنی به خاطر دو رکعت نماز که با وضو گرفتن کلا ۵ دقیقه هم نمیشه

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹

چقدر سختش میکنی... ما هم ساعت ۱۲ میخوابیم ۴ پا میشیم نماز میخونیم 

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

نیست که مجلس ،به تموم نامه و کارزار ها به همشون رسیدگی کردن ،فقط منتظر همین یکی بودن

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
چقدر سختش میکنی... ما هم ساعت ۱۲ میخوابیم ۴ پا میشیم نماز میخونیم

خوب حتما بعدش می خوابید 

من دلم می خواد نخوابم 

یعنی می دونم خیلی برای سلامتیم ضرر داره 

اما نمیشه 

تازه اگه بخوام مستحبات به جا بیارم مثلا قرآن سحر یا نماز شب که واقعا تو مشکلات به آدم کمک می کنه و تو گناه نکردن آدم 

اصلا نمیشه 

واقعا موندم چه جور مملکت اسلامی ای هست 

خوب حتما بعدش می خوابید من دلم می خواد نخوابم یعنی می دونم خیلی برای سلامتیم ضرر داره اما نمیشه تازه ...

آخه از ۴ صبح بیدار باشی که چی؟؟؟ بگیر بخواب هیچ مشکلی برات پیش نمیاد ول کن این طب سنتی بدون پایه و اساس را

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
نیست که مجلس ،به تموم نامه و کارزار ها به همشون رسیدگی کردن ،فقط منتظر همین یکی بودن

نمیشه بدبین بود 

بالاخره مام موظیم تلاش خودمون بکنیم 

اگه گوش نکردن 

بمونه گردن خودشون 

من خیلی پیگیری کردم 

زنگ زدم رهبری 

ستاد اقامه ی نماز و ...

گفتن باید درخواست دسته جمعی از مجلس بشه و مجلس این قانون تصویب کرده و ما اجرا می کنیم