2777
2789

شاید فراموشش کردین فکر کنین به یادتون بیاد و بگین، خوبی هارو تو ذهنمون بزرگ کنیم و بدی ها رو کمرنگ

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی کمک حال پدر مادرم بوده موقع فوت داداشم

روحش شاد

🌱دست خدا بالای تمام دست هاست،خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم که تو قدرت مند ترینی🦋🩵🪽🌱لطفا در تاپیک های من فقط خانم‌هایی که تجربه ی زندگی مشترک رو دارند شرکت کنند، ممنونم.

بزرگترین خوبیش این بود که آنقدر بهم بدی کرد تا یاد گرفتم از کسی جز خودم توقع نداشته باشم. و به کسی جز خدا تکیه نکنم.

یاد گرفتم که تا آخرین نفس فقططط تلاش کنم.

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خودم بخوام بگمپدرم چک داشت همسرم بی چشم داشت بدون اینکه من ازش بخوام به محضی که متوجه شد تمام پس اند ...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.

چش نخوره. خوبیهاش روز افزون🌻

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.چش نخوره. خوبیهاش روز افزون🌻

ممنونم عزیزم سلامت باشین

الان چند وقته عمل کردم خیلی هوامو داره بیشتر از قبل

خداروشکر به پای هم پیر شین

معذرت میخوام بابت پست قبلیم.. 💔🙏🙏🙏

حتما توی زندگیت سختی زیادی نکشیدی که فکر کردی دارم الکی میگم، من بخشیدمت همون لحظه ، فقط ازم میخوام دعام کنی