2777
2789

نگذر یا رب  من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود

نگذر قربونت :)

هیچوقت زیاد از حد توضیح نده شاید داری یه دشمن رو آگاه‌تر میکنی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اخ‌گفتی فقط منتظر نشستم ببینم جواب تهمتای مادرشوهرمو چجوری میده خدا

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

آخ آره نگذر خدا جونم  

خدا تو ۶ماه ذوق منو دیدی 

خدا یادته بخاطر دلتنگی اشک میومد گریه میکردم ؟

اون چیکار کرد ؟ 

دیدی خدا؟ 

خدا من گذشتم ولی تو نگذر 

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣

منم میگم اگه عدالتی وجود داره شوهر نامردم و اون هرزه خانوم تاوان میدن به حق دلشکسته ام از خدا میخوام فقط هرزه رو در حال لاس زدن با یکی دیگه ببینه تا بفهمه  زن نجیب داشتن چه نعمتیه که خدا بهش داده

آخ آره نگذر خدا جونم خدا تو ۶ماه ذوق منو دیدی خدا یادته بخاطر دلتنگی اشک میومد گریه میکردم ؟اون چیک ...

من ولی نمیگذرم خدایی هم که اونوببخشه دیگه خدای من نیست

منم میگم اگه عدالتی وجود داره شوهر نامردم و اون هرزه خانوم تاوان میدم به حق دلشکسته ام از خدا میخوام ...

خر چ داند قیمت نقل و نبات

جدا شدین؟

منم میگم اگه عدالتی وجود داره شوهر نامردم و اون هرزه خانوم تاوان میدن به حق دلشکسته ام از خدا میخوام ...

حق داری واقعا سخته

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰