2777
2789

گوشیش خرابه به مامانم گفت بده یچیزی سرچ کنم مامان منم داد

بعد برداشت رفت اتاق یکم بعد رفتم دیدم تلگرامه زود از برنامه اومد بیرون گرفتم ازش دیدم تو صفحه چت مامانو بابام بود تاریخش 14 اوت

مامانم ئخیلی ناراحت میشه مطمئنم چیزیم بگم شر به پا میکنه ولی دلم میخواد یه جایی حالشو بگیرم

اخه یکی نیست بگه چتای اینا به چه دردت میخوره که میری میخونی

فضووولهه 

شدی‌،قلبو تنو روحم…! 💗                                                      الهی شکر 🤍.   https://abzarek.ir/service-p/msg/2317404.                                          بیشتر میخونم و رد میشم کم پیش میاد پست بزارم اگه خوشتون نیومد لطف کنید بگذرید چون جوابی از من دریافت نمیکنید برای سرگرمی میام و حوصله بحث ندارم ممنونم🤍اگه بازم سعی میکنید نظرتون تحمیل کنید، حق با شماست 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باز خوبه من از کارای خالم بگم شاخ دردمیاری😐مثلا میگفت بابات داشته عکس زنای لختو میدیده

بابام این میخواد از وضعیت رابطه مامان و بابام سردربیاره که خداروشکر خیالش راحت شد

😂خوندن چت آبجی با شوهرش یکی از فضولی های باحاله

آبجیمو من سریع پاک میکنیم 

هیچ کدوم بهم دیگ اعتماد نداریم😉

وتو خدای اتفاق های محالی ❤️❤️❤️ خدای بزرگم بابت همه چیزای که خواستمو بهم بخشیدی سپاسگزارم 🙏 هزاران بار شکر ❤️
بد چون همیشه میگه خواهر من سر پیری معرکه میگیره حالا مامان من 42 سالشه

خالتو باید چیز خورش کنی یعنی خورشت سبزی بدی بخوره بعدش ببریش زیر پتو، دستاشو ببندی و بهس بگی اگه یبار دیگه ازین کارا کردی من میدونم و تو یا شما، اصلا به عمت چه که میاد چت خاله ی مامانتو با بابات میخونه، واقعا باید ازین کار زشتش خجالتی که بشه هیچ حتی خجل بشه، من بودم یجوری کادوپیچش میکردم ک تا صد سال دیگه نره تو واستاپ پیام غریبه ها رو بخونه، فقط فرار کن