2777
2789
عنوان

کسی از چله گرفتن نتیجه گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 1040 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد لعن و سلام روکامل میگفتی؟؟

بله به شیوه ایت الله حق شناس

از نماز حضرت زهرا سلام الله هم حاجت زیاد گرفتم

صد لعن و سلام سخت نیست 

پنجاه دقیقه طول میکشه

البته اثر لعن ها رو همون بعد اتمامش متوجه میشید کلا دیگه روانت آروم میشه جنگ و دعوای خونت میاد پایین

سختیش تو نگه داشتن زبونه

بله به شیوه ایت الله حق شناساز نماز حضرت زهرا سلام الله هم حاجت زیاد گرفتمصد لعن و سلام سخت نیست پنج ...

نماز حضرت زهرا همون استغاثه منظورتونه؟ من آخرش نفهمیدم چند بار تو سجده و راست و چپ اون ذکر مخصوص رو بگی هرکی ی چیز میگه 

شما بعد حاجت رواییتون از چله... ادامشو خوندید؟یا ولش کردید

راستش یکم شرایط من سخته تو خونه از نظر گناه نکردن اینا خودم میتونم خودمو نگه دارم گناه نکنم ولی از دست اطرافیانم نمیدونم کجا فرار کنم 

ببخشید انقد س ج میکنم شمارو 

نماز حضرت زهرا همون استغاثه منظورتونه؟ من آخرش نفهمیدم چند بار تو سجده و راست و چپ اون ذکر مخصوص رو ...

سلام مجدد 

خودتو نگه داری کافیه 

ن والا دروغ چرا 

من بعدش دیگه نخوندم ولی ب ی روحانی گفتم گفت حتما کاملش کن

.... 

من ک بعضی موقع میخونم 100تا اول نشسته 100تا باید گونه راست ب زمین باشه 100تا چپ 110تا تو سجده

سلام مجدد خودتو نگه داری کافیه ن والا دروغ چرا من بعدش دیگه نخوندم ولی ب ی روحانی گفتم گفت حتما کامل ...

وعلیکم سلام

پس ک اینطور... 

واقعا ممنونم از پاسخگویتون خیلی لطف کردید

سحر و طلسم از گناهان خیلی بزرگیه اول از رفتن سراغ ساحر و جادوگر توبه کنید و تمام سحرهایی که گرفتید رو در آب بندازید و روش سوره بقره،و باطل السحر پخش کنید و بندازید آب روان ،این سحرها باعث ورود جن و شیاطین به زندگیتون شدند و این جن ها مانع رسیدن به خواسته تون میشن پس شروع کنید به خوندن و پخش قرآن مخصوصا بقره،یس، اذان،عبس رو همیشه مخصوصا موقع خواب با صدای کم پخش کنید قبل از خواب ۱۰ بار آیت الکرسی بخونید و بصورت دایره دور خود فوت کنید و از خواب ترسناک نترسید چون این جنها رو خودتون با سحر و طلسم دعوت کردین به این آسانی نمیرند خونتون رو اگه میتونید بشورید و برای حاجت های سخت خوندن نماز شب ۴۰ دقیقه  قبل از عالیه بعد استغفار و دعا اگه نمیتونید ۱۱ رکعت بخونید حداقل ۲ رکعت نماز شب هم خوبه،چله یس هم خوبه