2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اردیبهشت گرفتم حدود ۱۸ روز درگیر بودم

وای عزیزم 

منم اواسط بهار گرفتم یه ماه داشتم 

الان دوباره گرفتم یکمی طولانی شدش 

البته داروی خاصی استفاده نکردم فقط تقویت نمیکنم خودمو چون دوره ویروس باید طی بشه

وای عزیزم منم اواسط بهار گرفتم یه ماه داشتم الان دوباره گرفتم یکمی طولانی شدش البته داروی خاصی استفا ...

تقویت کن

آبمیوه طبیعی بگیر بخور

ویتامین سی بخور

ساشه ی گیاهی روتارین رو بگیر از داروخانه ها بخور 

وای عزیزم چه موقعی؟ چه اثراتی؟

توی یک ماه ۴ بار دکتررفتم. ۲ یا ۳ بارم سرم درمانگاه 

مردادماه تقریبا از اوایل تا اواخرش که نشده بود. 

پرده ی گوشم میخواست پاره شه حس میکرد. التهاب پیداکرده بود. من بیشتر ولی خواهرم کمتر. من مشکل ریه هم دارم سرفه هام عین غرش شیر میمونه خرخر میکنه . تب و بدن درد زیاد وسردرد و... 

لطفا برای باز شدن بختم و ازدواج خوبم دعا کنید🥺🙏
تقویت کنآبمیوه طبیعی بگیر بخورویتامین سی بخورساشه ی گیاهی روتارین رو بگیر از داروخانه ها بخور

چشم 

چه آبمیوه ای خوبه؟ مثلا آب هویج خوبه یا آب پرتقال؟

این ساشه رو از عطاری باید بگیرم یا داروخونه 

طرز استفاده چطوره

توی یک ماه ۴ بار دکتررفتم. ۲ یا ۳ بارم سرم درمانگاه مردادماه تقریبا از اوایل تا اواخرش که نشده بود. ...

عزیزممم 

خداروشکر که خوب شدین 

من بیشتر گوارشی خداروشکر نزد به ریه ها چون ریه هام حساسن

چشم چه آبمیوه ای خوبه؟ مثلا آب هویج خوبه یا آب پرتقال؟این ساشه رو از عطاری باید بگیرم یا داروخونه طر ...

داروخانه، پشت بسته اش نوشته بریزی تو آب جوش

ده دقیقه بعد بخوری

من برا خوش طعم شدنش یدونه نبات هم میندازم تو لیوان