2777
2789

با توجه به صحبت هایی که در تاپیک دوستان پیش اومد احساس کردم لازمه یه سری نکات و اخبار رو مجددا و ساده تر بیان کنم.

الان ما یک مشکل داریم به نام مهاجرین « غیرقانونی » افغانستانی که شناسنامه ندارن سیم کارت ندارن کارت بانکی ندارن و کلن قابل پیگیری نیستن و خب همین دست اینهارو برای کار های غیرقانونی بازتر می‌کنه و همه عزیزان به این مشکلات واقف هستند اما راه حل چیه؟ 

دولت در پروژه جدید خودش ساخت دیوار مرزی بتونی به طول ۹۳۰ کیلومتر و ارتفاع ۴ متر رو شروع کرده که سیم خاردار های مرتفع میلگرد های آهنی و حسگر هوشمند داره و تا انتهای امسال حدود ۳۳۰ کیلومتر این دیوار ساخته میشه و مرز های شرقی سه استان خراستان رضوی خراسان جنوبی و سیستان بلوچستان رو پوشش میده که از هر گونه قاچاق کالا مواد مخدر اسلحه و یا ورود مهاجرین غیرقانونی جلوگیری میکنه در عین حال در همین زمان که شما دارید این متن رو میخونید ساختار هایی در کشور دارن مهاجرین غیرقانونی رو پیدا و به کشور خودشون دیپورت میکنن و تا چند وقت دیگه این مشکل حل یا حداقل تا حد زیادی برطرف میشه و اما نکته ای که الان وجود داره چیه؟ این پروژه ها زمانبره و در همین حین وجود این مقدار مهاجر غیرقانونی برای کشور یک خطر جدیه در این ایام که ما در شرایط جنگی هم هستیم از هر گونه توهین تهیج و هر کاری که ممکنه به ایجاد درگیری و تنش با این مهاجرین منجر بشه پرهیز کنید چون همون‌طور که عرض کردم اینها یک خطر هستند و احتمال ناامنی کشور وجود داره پس استدعا میکنم که صبور باشید و اجازه بدید دولت کار خودشو به نحو احسن انجام بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بخاطر اینده بچم قانونی و غیرقانونی مخالف حضورشونم ایران پتانسیل پناهنده پذیزفتن نداره

فرزندم،خوشحالم برات که در دوره خوبی بدنیا میای و پدر و مادرای متفاوت تری از نسل مارو تجربه میکنین ❤️
بخاطر اینده بچم قانونی و غیرقانونی مخالف حضورشونم ایران پتانسیل پناهنده پذیزفتن نداره

مطمئنن جامعه شناسان و پژوهشکده هایی هستن که همه این مسائل رو برسی میکنن و همین طرحی که عرض کردم هم ایده این عزیزان بوده لطفا صبور باشید و اجازه بدید این مشکل حل بشه مهاجرین قانونی جمعیتی ندارند اگر همه قانونی بودن مشکل اینقدر جدی نبود

مطمئنن جامعه شناسان و پژوهشکده هایی هستن که همه این مسائل رو برسی میکنن و همین طرحی که عرض کردم هم ا ...

تا انتهای امسال ساخته میشه😅😅😅دیگه میشناسیمشون.ترکیه در عرض مدت کوتاهه فک کنم سه ماه ببینین چه دیواری برا مرز کشیده اونوقت ما دلمون خوشه به وعده

فرزندم،خوشحالم برات که در دوره خوبی بدنیا میای و پدر و مادرای متفاوت تری از نسل مارو تجربه میکنین ❤️