با توجه به صحبت هایی که در تاپیک دوستان پیش اومد احساس کردم لازمه یه سری نکات و اخبار رو مجددا و ساده تر بیان کنم.
الان ما یک مشکل داریم به نام مهاجرین « غیرقانونی » افغانستانی که شناسنامه ندارن سیم کارت ندارن کارت بانکی ندارن و کلن قابل پیگیری نیستن و خب همین دست اینهارو برای کار های غیرقانونی بازتر میکنه و همه عزیزان به این مشکلات واقف هستند اما راه حل چیه؟
دولت در پروژه جدید خودش ساخت دیوار مرزی بتونی به طول ۹۳۰ کیلومتر و ارتفاع ۴ متر رو شروع کرده که سیم خاردار های مرتفع میلگرد های آهنی و حسگر هوشمند داره و تا انتهای امسال حدود ۳۳۰ کیلومتر این دیوار ساخته میشه و مرز های شرقی سه استان خراستان رضوی خراسان جنوبی و سیستان بلوچستان رو پوشش میده که از هر گونه قاچاق کالا مواد مخدر اسلحه و یا ورود مهاجرین غیرقانونی جلوگیری میکنه در عین حال در همین زمان که شما دارید این متن رو میخونید ساختار هایی در کشور دارن مهاجرین غیرقانونی رو پیدا و به کشور خودشون دیپورت میکنن و تا چند وقت دیگه این مشکل حل یا حداقل تا حد زیادی برطرف میشه و اما نکته ای که الان وجود داره چیه؟ این پروژه ها زمانبره و در همین حین وجود این مقدار مهاجر غیرقانونی برای کشور یک خطر جدیه در این ایام که ما در شرایط جنگی هم هستیم از هر گونه توهین تهیج و هر کاری که ممکنه به ایجاد درگیری و تنش با این مهاجرین منجر بشه پرهیز کنید چون همونطور که عرض کردم اینها یک خطر هستند و احتمال ناامنی کشور وجود داره پس استدعا میکنم که صبور باشید و اجازه بدید دولت کار خودشو به نحو احسن انجام بده.