2777
2789

بابام دندونشو کشیده، یکی دو ساعته خونش بند نمیاد. 

پلاکتش پایینه. 

تروخدا اگه راهکاری دارید بگید ممنون میشم❤

شبی شاید رها کردم جهان پر اضطرابم را...🕊💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی روی زخم باز نذارید که عفونت نکنه

زنگ بزنید از دندون پزشکشون بپرسید و حتما بگید مشکل پلاکت دارن

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱
خطر ناکه ک چرا ب دکتر نگفته. تادوساعت چیزی نخوره توف نکنه پانسمان رو در نیاره تا خون بند بیاد

نمیدونم چرا نگفته، اصن گوش نمیده. 

ممنونم از راهنماییتون❤

چیزی روی زخم باز نذارید که عفونت نکنهزنگ بزنید از دندون پزشکشون بپرسید و حتما بگید مشکل پلاکت دارن

چشم. ممنون❤

اگه نزدیک داروخانه هستین یه گاز استریل و سرم شستشو بخرین.با دست های شسته شده و کاملاً تمیز ، گاز استریل رو با سرم شستشو خیس کنین و بذارین روی اون قسمت.

یه چک آپ هم پیشنهاد می کنم انجام بدن.

فشار خونشون بالا نیست؟

اگه نزدیک داروخانه هستین یه گاز استریل و سرم شستشو بخرین.با دست های شسته شده و کاملاً تمیز ، گاز است ...

خیییلی ممنون چشم. ❤

نه فشارخون ندارن ولی یه دوره دارو مصرف میکرد بخاطر همونه

چشم. ممنون❤

🤍

دانشجوی پزشکی نیستم،زمانی که برای کنکور مطالعه میکردم این اسم رو انتخاب کردم،پروفایل من تصویری هست از بانو یوتاب،خواهر آریوبرزن و یکی از سرداران مقتدر و زیبارویِ هخامنش🌱