2777
2789
عنوان

اگر همچین دوست پسری داشتین

170 بازدید | 14 پست

صفرتاصد پشت دختره و فقط ازش میخواد نیاز عاطفیشو رفع کنه 

دخترم تو شهر غریب

و خیلی خیلی دخترو دوست داره و میگه اگر صددرصد کنارم باشی من پشتتم توهرشرایطی چ مالی و چه امنیتی 

نظرتون چیه 

برا هم اتاقیمه

شکرنور که اینقدر خوشبختم🕸️🍓

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تهش فقط برای دختره افسردگی ایجاد میشهاینا کارشون همینه. اگه واقعا دختره رو میخواد، خب بره خواستگاریش ...

من بهش گفتم کات کنه نهایتا دوسال کنارشه که مث برق و باد میگذره 

دختر هرچقدر مستقل تر بهتر 

چرا باید وابسته یه مرد غیر همسنش باشه که حتی ازدواج هم نیست.

من بهش گفتم کات کنه نهایتا دوسال کنارشه که مث برق و باد میگذره دختر هرچقدر مستقل تر بهتر چرا باید وا ...

بخدا این مردا کارشون همینه. من خودم با پارتنرم ۱۴ سال اختلاف سن داشتم. مرتیکه هیچی نداشت و من چون دلم براش میسوخت، اوایل از رو دلسوزی باهاش بودم و بعد از مدتی بهش وابسته شدم. الان بعد ۱۰ ماه بهم گفت که لاشی هست و برم با یه مردی ک با همه لاس نمیزنه.  بعد ۱۰ ماه به لاشی بودنش اعتراف کرده

من بهش گفتم کات کنه نهایتا دوسال کنارشه که مث برق و باد میگذره دختر هرچقدر مستقل تر بهتر چرا باید وا ...

یعنی اون محبت هایی ک من بهش کردم هیچکی نکرد حتی خانوادش. چه مالی چه عاطفی هر چی

آخرشم میرن با یه دوزاری 

عاطفی و جنسی

بیشتر هدفش جنسی هست

ولی به دختره بگو خودشو نفروشه بخاطر پول!

اون اگه دوستش داره بیاد خواستگاریش

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

بخدا این مردا کارشون همینه. من خودم با پارتنرم ۱۴ سال اختلاف سن داشتم. مرتیکه هیچی نداشت و من چون دل ...

الهی عزیزدلم 

واقعا سخته میدونم وقتی که تهش ازدواج نباشه چرا آدم خودشو اذیت کنه 

من میگم سخته جداشدن اونم با همچین آدمی که واااقعا هزینه میکنه و اهمیت میده اما بهتره تااینکه دوسال دیگه باهاش باشی و خواستی شهرو ترک کنی نتونی و روانی بشی 

تو اومدی درس بخونی اگر قرار بر مسائل عاطفی جنسی باشه بهترین خواستگارارو داری برو ازدواج کن 

🫠

یعنی اون محبت هایی ک من بهش کردم هیچکی نکرد حتی خانوادش. چه مالی چه عاطفی هر چیآخرشم میرن با یه دوزا ...

اخرشم تنهاییه بخدا 

آدم باید دل رها کردن داشته باشه 

بیشتر هدفش جنسی هستولی به دختره بگو خودشو نفروشه بخاطر پول!اون اگه دوستش داره بیاد خواستگاریش

دقیقاااا

منم همینو میگم میگم تاالان کلی بهتون خوش گذشته لذت بردین بسه دیگه ادامه دادنش سمه