2777
2789

سلام به همگی

فقط خواستم نظر بقیه رو بدونم که ببینم چقدر فکر زنای ایرانی شبیه به همه و اینکه آیا بقیه از زندگیاشون از نظر مالی راضین یا نه؟

لطفا ج میدین اگر خواستین بگین از پایتخت هستین یا نه...

منظور سوالم اینه که شما زندگی خودتون یا یه نفر که دور و برتون هست در چه سطحی باشه میگین خوبه (منظور از خوب بودن اینه که شخص آرامش و آسایش مالی داره،منظورم ایده آل و خونه های لوکس و ماشینای لوکس نیست وگرنه اینو که همه میدونن خوبه)منظورم حداقل سطحی از زندگی هست که شما میگین این زندگی خوبه و کم و کسر  نداره...  

و در آخر اینکه خودتون الان در وضعیتی که میگین هستین یا نه؟

سه تا چیز رو بنظرم در نظر بگیرین (نوع خونه،نوع ماشین،شغل همسر خونه و حداقل درامدش)

نظر خودم:چون تهرانی نیستم برای غیر از تهران میگم و برای زندگی دونفره بدون بچه

مثلا همسر اون خونواده کارمند بانک باشه یا چیزی شبیه به اون با حقوق 3 تا 5 تومن بدون هیچ قسط و قرض و وامی

اپارتمان درحد 100 متر نوساز و شیک و بالاشهر

ماشینم در حد پرشیا برای اقا و یه 206 هم برای خانم

من هنوز نیستم ولی نزدیکم...

خونه خوب و مناسب داشته باشم ماشین داشته باشم پس انداز داشته باشم درامد خوب داشته باشم۰ بدون دغدغه خرج کنم۰ دستم جلو کسی دراز نشه۰ سالی چندبار سفر درست حسابی برم۰ این وضعیت مالی ایده المه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تهران بزرگ شدم کیش زندگی میکنم

درامدی که تو این دور و زمونه که بیشتر شده چشم و هم چشمی یه خرده سخته بگی چقدر کفاف میده اما من هم تو خونه ی پدریم هم بعد از ازدواج خب سطح مالیمون پایین نبود و با اینکه تو خونه ی پدریم تعدادمون زیاد بود اما از تمام امکاناتی که باعث پیشرفتمون بشه برخوردار بودیم 

اما وقتی خودت زمینه ساز یک در امد بشی پمیتونی با تلاش سطح مالیت رو به سطح توقعت برسونی

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

در آمد ٥ ميليوني با يه خونه ١٥٠ متري تو بهترين نقطه شهر و يه پرستار واسه بچه هام و دو تا ماشين يكي سراتو واسه همسرم و يه ٢٠٦ واسه خودم 

من نيمه هاي راه هستم و هنوز به ايده آلم نرسيدم

لطفا براي سلامتي ني نيم يه صلوات بفرستيد 😘😍

درامد خانواده برای دو نفر 5 تومن و بالاتر

خونه سه خوابه با همه امکانات

هر دو ماشین داشته باشن

حساب بانکی و پس انداز

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم که یک زندگی زیبا بسازیم نه دو زندگی معمولی را خراب کنیم!

خب مطمئنا هر چی بیشتر باشه بهتره،اما اگه یه خونه دو یا سه خواب،یه ماشین در حد سی تومن،و درامد ماهی چهار تومن داشته باشیم راضی ام،طمعکار نیستم

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...