2777
2789

امروز تو یوتیوب یه مصاحبه دیدم که شاید خیلی هاتون دیده باشید 

راجع به یه دختری بود که توی هیجده سالگی توی راه مدرسه با خانومی آشنا میشه و اون خانوم خیلی بهش محبت میکرده و بعد یه مدت بهش پیشنهاد کار میده و دختره رو میبره خونه شون تا راجع به اون کار باهاش صحبت کنه . 

بعد توی چایی دختره خواب آور میریزه و تو حالت بیهوشی ازش فیلم و عکس میگیره و با همون فیلم و عکس ها دختره رو تهدید میکنه و دختره مجبور میشه برای اون خانوم کار کنه ... 

میگفت اون خانوم بیشتر روی دخترهای ساده ، دخترهایی که خانواده مذهبی داشتن ، دخترهایی که از قشر ضعیف جامعه بودن ، و دخترهایی که میدونست با خانواده مشکل دارن دست میزاشتم و طعمه شون میکرده ... 

میگفت یه جاهایی تو صحبت های اون خانوم متوجه شده که قصد دارن روی دختر های کم سن تر حتی ده یازده ساله دست بزارن 

کلی دختر تو خونه ی اون خانوم بوده که به این راه کشونده شده بودن 

قبول کنیم که واقعا جامعه چه توی ایران چه هیچ جای دیگه ی جهان امن نیست و برای لحظه ی ای نباید از بچه هامون غافل بشیم ... 

از اون طرف نباید انقدر از بچه هامون دور بشیم که از ما بترسن و از ترس آبرو دست به هر کاری بزنن ..

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

چی سرچ کنم بیاره ؟ 

چه پست فطرت های که پیدا نمیشن🥲🥲

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته. بایذ حامی بچه ها باشیم.‌مخصوصا دخترا

۱۴۰۱/۱/۱۰   امروز صدای قلب کوچولوشو شنیدم. بهترین حس دنیا😍 دعا کنین بمونه برام💚 از سقط متنفرم دیگه نمیخام تجربه ش کنم😢 انشالله خدا برای همه ی اونایی که منتظرنی نی هستن معجزه کنه. آمین💋💚💜💙💛۱۴۰۱/۲/۱۷  امروز رفتم سونوی ان تی....گف نی نی م دخمله😍خدایا ازت ممنونم که هوامو داری💄💅👠👗👸💗۱۴۰۱/۲/۲۲ امروز دکتر گف چون توی فامیلتون مشکل ژنتیک دارین حتما برا نی نی ت ازمایش سلفری بده. هزینه ش خیلی زیاده. فقط خداکنه بچه م سالم باشه😢۱۴۰۱/۳/۷هنوز جواب سلفریم نیومده جون به لبم کرده این آزمایشگاه. 😕اگه به لطف خدا سالم باشه میخام به خانواده همسرم بگم که باردارم. 😐۱۴۰۱/۳/۸امروز جواب آزمایش سلفریم اومد. خداروشکر بچه م سالمه😍😍از خوشحالی به مرز سکته رسیدم😜💃۱۴۰۱/۳/۲۸امروز بدترین روز زندگیمه حس میکنم کیسه آبم پاره شده. نصف شب که شوهرم بیاد میرم زایشگاه براچکاپ.....خدایا دخترمو از تو میخام فقط😭😭۱۴۰۱/۳/۲۹خدایاشکرت مشکلی نبودـ ترشحاتم مال کیستی هست که تو تخمدون چپم رشد کردهـ .بچه م سالمه....عاشقتم خدای خوبم😍😍😘😘1401/6/27امروز 32هفته م رفتم واسه وزن نی نی .دکترگف وزنش کمه 1600.شایدم صد گرم کمتر یک هفته هم کمتر از سن بارداریمه😓🥲کیست توی تخمدانمم خیلی بزرگ شده همش آبه خدا کنه نترکه برام شر درست نکنه🥺🥺وضعیت بچه مم بریچ هست فعلا سزارین پیش رومه😑خدایا امروزم دلم گرفته دخترمو مثل همیشه میسپارم به خدت. 💚التماس دعا مامانای مهربون نی نی سایت💚1401/7/21بلخره نی نی من امروز شش روزه شده. با وزن 1900تو هفته سی و پنجم بارداری دنیا اومد.....متاسفانه مسمومیت حاملگی دچار شدم و با فشار20اورژانسی سزارین شدم‌‌....خیلی خیلی ریزه.یک‌کم هم وزن ازدست داده. خدایا کمکم کن دختر نازمو بسلامت بزرگش کنم و این روزای سخت تموم بشه❤️اینم از خاطرات تلخ و شیرین بارداری من.🌷🌷🌷🌷💚وزن یکماهگی2400🧡وزن دوماهگی3600💙وزن چهارماهگی5100♥️وزن شش ماهگی 6200🩵وزن نه ماهگی 7200🩷وزن یکسالگی۸۵۰۰😍😍۱۴۰۲/۷/۱۵اولین تولدت مبارک عشقم🎉🎉🎉🎉وزن 16ماهگی 9500💚وزن۱۸ماهگی ۱۰🩷وزن دوسالگی 11

من هم موردی رو دیدم که دختره برای مدل شدن با آگهي کار تماس گرفته و بعد از مدتی که حضوری رفته ، مادرش میگفت نمیدونم چرا گوشیش رو هم تو خونه جا گذاشته و دیگه ازش خبری نشده. 😢

مادره رفته بود پیش پلیس. 

ممنونم گلم 🌹

اگه خدای نکرده ندونسته دلت رو شکستم ، حلالم کن ❤                     چنان روزی رسان روزی رساند/که صد عاقل از آن حیران بماند        شکرت💕                                                                                        

درسته. بایذ حامی بچه ها باشیم.‌مخصوصا دخترا

واقعا پدر مادرها باید آموزش ببینن 

اگه پدر مادر درک درستی از شرایط داشته باشن این همه اتفاق ناگوار نمیفته

آخ گل گفتید 

نزدیکترین فرد به بچه مون باشیم

اگر خطا کرد از ترس ما به خطا ادامه نده

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
من هم موردی رو دیدم که دختره برای مدل شدن با آگهي کار تماس گرفته و بعد از مدتی که حضوری رفته ، مادرش ...

خیلی اوضاع خرابه واقعا

آخ گل گفتید نزدیکترین فرد به بچه مون باشیماگر خطا کرد از ترس ما به خطا ادامه نده

دقیقا نکته مهمیه. 

موردی بود که دختر حدود 14 ساله نتونسته بود اولین مواردی که پیش اومده رو به پدرش بگه و متأسفانه درگیر آسیب های بیشتری شده بود. 💔

آخ گل گفتید نزدیکترین فرد به بچه مون باشیماگر خطا کرد از ترس ما به خطا ادامه نده

سلام عزیزدلم 

حالت چطوره ؟ 😍

آره واقعا ترس مغز انسان رو از کار میندازه 

من خواهرم مدام میگفت چرا دختره نرفت پیش پلیس ؟ گفتم چون آدمی که ترسیده اصلا نمیتونه درک درستی از شرایط داشته باشه 

ما آدم ها حاضر نیستیم قبول کنیم که بچه ی ما هم ممکنه اشتباه کنه و این باعث میشه خودمون بیشترین آسیب رو بهش بزنیم