2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین وبخشیدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 119 پست
فدات عزیزم،ممنون،اگه بشه که حتماً میرم،واقعأ احتیاج دارم،بخشیدم چون خدا به این بزرگی خطاهای مارو میب ...

لطفا بهش اعتماد نکن اصلا اصلا .یکبار از چراغ قرمز بگذری بار دوم برات راحت تره اینجوری خودتم راحت تری به عنوان ی همخونه ببینش فقط و پدر بچه هات

نمیتونم،دل بیصاحابم خیلی نازکه،ادم کینه ای نیستم،میبخشم تا خدا هم منو ببخشه،واسه رابطه هم چاره ای ند ...

ببین منم خیانت دیدم ولی بهشیدمش ولی تا حد مرگ بترسونش که دوباره از این غلطا نکنه مثلا حق طلاق بگیر و بهش بگو گوشیتو حق نداری قفل کنی و ..اینجوری میترسه دیگه سمت این کارا نمیره

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چندتا پیشنهاد دارم قشنگم ب عنوان کسی ک تمام این روزارو گذروندهاول اینکه الان حس میکنی میتونی بگدری و ...

ممنون از راهنماییت،من آدم زرنگی ام،درآمد هم دارم وهمینطور پس انداز،هیچ وقت کاری رو بدون فکر وبا عجله انجام ندادم،مثل همین اتفاق که افتاد و احدی هم ازچیزی باخبر نشد،من پلای پشت سرمو زود خراب نمیکنم،چون یه اشتباه تا آخر عمر پشیمونی داره

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 
فدات عزیزم،ممنون،اگه بشه که حتماً میرم،واقعأ احتیاج دارم،بخشیدم چون خدا به این بزرگی خطاهای مارو میب ...

خیانت دفعه اول ببخش و فراموش کن ولی اگر تکرار شد دیگه بخشش در کار نیست چون اون عادت کرده

یعنی رابطه جنسی داشتن؟

غیر از دوتا کاندوم چیزی ندیدم،اونم گفت برا دوستش بوده وقسم مرگ بچه ها شو رو قرآن که رابطه ای نبوده

ممنون از راهنماییت،من آدم زرنگی ام،درآمد هم دارم وهمینطور پس انداز،هیچ وقت کاری رو بدون فکر وبا عجله ...

ببخشیدا ولی کار اشتباهی بود ک بهش رو دادی! اگر قصد بخشیدن داری خون ب جیگرش کن. بخدا خدایی نکرده سری بعد وقیحتر پیش میره

بمیرم برات 💔

ببین سعی کن چیزی بنامت کنه خق طلاق هم بگیری ازش 

معمولا اینجور رابطه ها رو نمیتونن الکی از بین ببرن بعضی وقتا وابستگی و .. پیش میاد و خاسته و ناخاسته پیگیر اون زنا میشن 

بگه گوه خوردم و فلان بد دو روز دوباره فیلش یاد هندستون کنه 

وقتی پول خاسته بزنه مطمعن باش رابطه هم داشتن و اسون نیست جدا کردنشون 

پس سعی کن اول مطمعن بشی بد وا بدی

ممنون از راهنماییت،من آدم زرنگی ام،درآمد هم دارم وهمینطور پس انداز،هیچ وقت کاری رو بدون فکر وبا عجله ...

تو پلای پشت سرتو خراب نمیکنی؟

شوهرت خراب کرده

چرا اینجوری حرف میزنی اسی؟چرا ازش انگار عصبی نیستی

من عمدا میخوام عصبیت کنم که حرصتو سر شوهرت خالی کنی.الان که اولین بار بوده اینجوری گذشت کردی،دفعه ی بعد برات عادی تره و اون موقه هم قطعا میبخشی

الان ادمش کن بعدا دیگه خودتم سِر میشی

تا میترسه ادمش کن تا ترس از دست دادن داره بشونش سر جاش

خدایا شکرت

غیر از دوتا کاندوم چیزی ندیدم،اونم گفت برا دوستش بوده وقسم مرگ بچه ها شو رو قرآن که رابطه ای نبوده

ببین فقط بهت بگم اصلا به این قسم ها گریه ها گول نخور اینو کسی میکه که شرایط شمارو داشته باشه بهتم اگر کاندوم دیدی بدون حتما رابطه‌ داشته 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بسته ی ۱۲ تایی بوده ۳تاش موندهخیر ندیده های عوضیهرچی خیانت کاره خدا عذاب الهی براشون‌نازل کنه

والا منم داغ کردم. اسی خیلی مهربون و آرومه، حتی یه حق و حقوق کوچولو ازش نگرفته که هیچ بهش رو هم داده،باید سگ محلش کنه، دق بدش حتی اگه قصدش بخشش هست مگه ظرف چینی شکسته دو تا التماس کنه تموم بشه باید تاوان بده 

جان و جهان من تویی   
زود باور نیستم مجبورم خودمو خر کنم به خاطر آرامش بچه هام😔

میخوای ببخش ولی خواهش میکنم که پدرشو همین اول کاری درار

میگم‌اگر دفعه بعدی تکرار شه دیگه برات عادی میشه و چن سال میبینی داری با یه خاین زندگی میکنی.

بشونش سر جاش خواهشا اگر زندگیتو دوس داری.

ترسش بذار تو جونش باشه،اینجور که تو رفتار کردی والا هرکی دیگه هم بود باز خیانت میکرد،انقد اروم بودی رفتی باهاشم رابطه برقرار کردی.همون موقه که دست زد بهت میرفتی سیخ کبابی میاوردی کبودش میکردی میزدیش حتی اگرم خودت کتک میخوردی ولی شر به پا میکردی تا از این شرو شورها بترسه.

خواهرانه راهنماییت کردم الانم دیر نشده یه کاری کن که بشه دفعه اول اخرش

خدایا شکرت

اسی الان دوس دارم اینجا باشی بزنمت این اخلاقِ گهه تو باعث میشه باز خیانت کنهاینقد خوش اخلاقی نکن برا ...

من با سیاست پیش میرم،نمیخوام با دعوا جلوی بچه ها آرامش اونا رو بهم بزنم ،به موقش بلدم چیکارکنم