2777
2789
عنوان

خانمایی که خیانت دیدین وبخشیدین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 1684 بازدید | 119 پست
قطعا همینطوره تازه شوعر من تاوان کارشم دید یه روز دلم خیلی کرفته بود همش اون پیام میومد حلو چشمم همو ...

شوهر منم هربار دلم شکسته به چیزیش شده،آخرین بار بدجور دعواکردیم حرفای بدی زد،فرداش تو باغ دوستش سگش بهش پرید همه جاش داغون شده بود

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم از زیر کفی ماشین پیداکردم 😔اون هرزه هافقط به خاطر پول میخوانشون

آره بابا قیافه دختره ببینی خوف میکنی با صدتا عمل شبیه جن بود لیاقتشون همین توالت عمومی هاس نه ما شاید بگی تعریف ار خودش میکنه ولی از هر جهت ازش سرتر هستم یه روزی میرم به خودم قول دادم 

در چه حد بوده پیام ..تلفن..رابطه؟

پیامش اومده بود که ...جونم برام۳تومن بزن قسط وام دارم با گوشی مخفی،۳تام کاندوم بود که گفت دوستم بهم داده با اینکه من آیودی دارم،شوهرم گفت ازش پول گرفتم ماهیانه بهش سود میدم،توضیح دیگه ای نداد،پیاماشم پاک کرد

من عکس اون هرزه روهم دیدم بیشتر اتیش گرفتم همش تصورشون میکردم به شوهرم گفته بود لبات خیلی شیرین بودن ...

بمیرم برات 💔

منم همون وقت بعد از اینکه قبول کردم باهام رابطه داشت،دلم میخواست فقط خفش کنم

اسی درک نمیکنم رو دلت پا گذاشتی و به خاطر بچه هات بخشیدی در حالی که قلبت تیکه تیکه ست. ولی باور نمیکنم به این زودی دلت طوری بهش نرم بشه که باهاش رابطه داشته باشی

جان و جهان من تویی   
گوشبش کجا بود منم یه بار پیدا کردم وبه زور گوشیشو ازم کرفت

خونه خواب بود،منم خرید داشتم رفتم تو ماشین دیدم کیفش روصندلیه،کنجکاو شدم توشو ببینم هم کاندوم  دیدم هم گوشی شکسته قبلیش که گفته بود فروختمش،یه پیام هم رو صفحه داشت ازاون زنیکه اشغال که نوشته بود....جونم برام ۳تومن بزن قسط وام دارم😭

دقیقاً...من عااااشقش بودم،۱۲ساله دارم باهاش زندگی میکنم ،تو شدید ترین دعواها بی احترامی نکردم،اما ای ...

اشتباهتون همینجاست.

برا مردا لازمه یه وقتایی ابهت به خرج بدی.

چند روز یه بار...

باهاش قهر با ناز کن سر یه بهونه الکی.

نذار زندگیتون بی  هیجان پیش بره.مردا هم مثل رابطه جنسی احتیاج دارن یه وقتایی ناز زنشون رو بخرند.

با قهر الکی این فرصت رو براش فراهم کن.

زنای هرزه با همین ترفند مردا رو تو دام خودشون میندازند و دائم ذهنشون رو درگیر خودشون میکنند.

اسی درک نمیکنم رو دلت پا گذاشتی و به خاطر بچه هات بخشیدی در حالی که قلبت تیکه تیکه ست. ولی باور نمیک ...

به خدا زوری بود،من آدم خیییلی صبوری ام،همه فامیل وآشنا میدونن،شوهرم یه سری اخلاقای بدی داره که هرکسی نمیتونه تحمل کنه اما ۱۲ساله کنارشم،من خدارو دارم وفقط به امید اونه که زندم ودارم تحمل میکنم

استارتر من خودم داغون بودم تاپیکت دیدم بدتر شدم الان عین چی اشک میریزم لطفا با دل شکستت برا منم دعا ...

عزيزم بمیرم واسه دلت حرف بزن سبک شی دوست داشتی درخواست بده با هم حرف بزنیم 

اشتباهتون همینجاست.برا مردا لازمه یه وقتایی ابهت به خرج بدی.چند روز یه بار...باهاش قهر با ناز کن سر ...

اون روزا سنم کم بود،تصور اینکه ازدستش بدم دیوونم میکرد،باهر قهرش میمردم،اما الان برعکس شده،قهرکنه اونقدر بی محلی میکنم که خودش میفهمه من دیگه دختر بچه دیروز نیستم

به خدا زوری بود،من آدم خیییلی صبوری ام،همه فامیل وآشنا میدونن،شوهرم یه سری اخلاقای بدی داره که هرکسی ...

کن میترسم ی چی بگم دلت بشکنه بیشتر.ولی عزیزدلم انقدر ساده نباش انقدر زود نگذر.نباید میذاشتی رابطه رو.چرا ما خانوما انقدر ساده ایم.خیالشو راحت کردی با چهارتا غلط کردمو و ی رابطه تموم شده همچی.بذار ی مدت نداشته باشه تورو 

به خدا زوری بود،من آدم خیییلی صبوری ام،همه فامیل وآشنا میدونن،شوهرم یه سری اخلاقای بدی داره که هرکسی ...

برات دعا میکنم،دوست دارم شوهرت رو زیر مشت و لگد له کنم،زنی مثل تو و دو تا بچه داره بی لیاقت، ولی اسی باهاش سرد باش نزار فکر کنه هر غلطی کرد با قلدری یا گریه و التماس طرفش رو ساکت میکنه 

جان و جهان من تویی