m__ahmadi مدیر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1414 عنوان میشه یه نفر برام سرکتاب باز کنه یا ف ا ل | مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 22 پست ممنون میشم 🙏🌹 1403/06/05 | 15:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1414 ممنونم، خیلی کردین🌹انشاءااا خیلی زود حاجتروا بشین🤲🌠📿دلتون شاد و تنتون سلامت 🍀💫 خواهش میکنم کاری نکردم ممنونم از لطفتون 🌹 همچنین شما 🙏 🌹بازم اگر سوالی در موردش داشتین در خدمتم فقط این نماز برای حاجت روایی نیست برای اینکه وقتی دیگه راهی به نظرمون نمیاد ونمیدونیم کدوم راه و انتخاب کنیم برای این مواقع هست
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1414 نمیدونم خدارو قسم دادم بهم برش گردونه... عزیزم اگر طرف واقعا همونیه که میخوای شبا نماز وتر بخون
آماریس عضویت: 1401/01/20 تعداد پست: 3223 عزیزم اگر طرف واقعا همونیه که میخوای شبا نماز وتر بخون ببینم چی میشه :) غیر ممکن زمان میبره ...
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1414 ببینم چی میشه :) آره اگر واقعا میخواییش بخون وگرنه از خوابت نزن
مشاور_پوست_مو99 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 205 خواهش میکنم کاری نکردم ممنونم از لطفتون 🌹 همچنین شما 🙏 🌹بازم اگر سوالی در موردش داشتین در خدمتم ف ... ممنونم شما بزرگوارید🌹دقیقا در همچین موقعیتی هستم،،،،جوابی که حاصل میشه مطمئنه؟میشه براساس این چرخش در نماز یه تصمیم گرفت و عمل کرد؟
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1414 ممنونم شما بزرگوارید🌹دقیقا در همچین موقعیتی هستم،،،،جوابی که حاصل میشه مطمئنه؟میشه براساس این چرخش ... شما لطف دارید بله مطمئن چون شما مستقیما از خدا میخوایید راهنماییتون کنه هیچ نیروی دیگه ای دخیل نیست در چرخش من قبلا با قرآن استخاره کردم عمل کشف مطلب هم کردم دقیقا نتیجه همشون با این نماز یکی بوده ولی بازم اگر میخوایید از یه روحانی هم راهنمایی بخوایید
مشاور_پوست_مو99 عضویت: 1398/09/03 تعداد پست: 205 شما لطف دارید بله مطمئن چون شما مستقیما از خدا میخوایید راهنماییتون کنه هیچ نیروی دیگه ای دخیل نیست ... متشکر بابت توضیحاتتون🌹توکل به خداسمت راست جوابش بله و سمت چپ جوابش خیر؟ درسته؟
m__ahmadi مدیر استارتر عضویت: 1403/02/14 تعداد پست: 1414 متشکر بابت توضیحاتتون🌹توکل به خداسمت راست جوابش بله و سمت چپ جوابش خیر؟ درسته؟ اینو خودتون تو دعای سجده آخرش میگید اگر فلان مسئله اتفاق خواهد افتاد مثلا به سمت چپ مایل بشم اگر نه به سمت راست یا برعکس