hani۷۹۰۰ مدیر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 161 عنوان لطفا یه رشته ای بگین که تقریبا آسون باشه تهرانم | مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 52 پست من صرفا جهت تجربه محیط دانشگاه میخوام برم دانشگاهبرای همین دنبال رشته ای هستم که بتونم بخونم برام سنگین نباشه،پاس شمهم متاهلم،هم کاره پاره وقت دارم،هم باشگاه میرم هم کلاس زبان میرم،کارهای خونه هم هست نمیتونم زیاد بشینم درس بخونم 1403/06/05 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hani۷۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 161 دانشگاه های تهران قبولی توشون خیلی سخته حتا اون بدون کنکور ها آزاد و پیام هست رشته های بدون کنکور هست رشته های بر اساس سوابق تحصیلی هست
فلفل_خانم عضویت: 1402/07/12 تعداد پست: 1331 انسانی خوندم عزیزم اهاخب مدیریت رشته خیلی خوبیه و تقریبا راحتهعلوم تربیتی هم بد نیست جالبه میتونی معلم پیش دبستانی بشی
zariizzm عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 1068 من هنر میخونمشاید باورت نشه ولی با تجربی یکیهسخته دانشگاه تهرانی؟درصد قبولیش کمه برای رفتن دانشگاه تهران؟کلا خوندنش کاری ندارم ولی ورود برا دانشگاه تهران میخام بدونم چند درصد میتونم بهش امیدوار باشم؟😭همه رشتههاش سخته؟ و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2777 اگر کلاس زبان میریداموزش/مترجمی/زبان و ادبیات انگلیسیهرکدوم از اینارو برید اوکیهیا زبان های دیگه هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
hani۷۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 161 اهاخب مدیریت رشته خیلی خوبیه و تقریبا راحتهعلوم تربیتی هم بد نیست جالبه میتونی معلم پیش دبستانی بشی مدیریت راجبش باید تحقیق کنم اما علوم تربیتی همش حفظیاته خیلی مطالبش زیاده🥲
hani۷۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 161 اگر کلاس زبان میریداموزش/مترجمی/زبان و ادبیات انگلیسیهرکدوم از اینارو برید اوکیهیا زبان های دیگه سحطم پایینه تو زبان انگلیسی 🥲🥲 وگرنه میخواستم اموزش زبان بخونم
llqueenll عضویت: 1400/02/03 تعداد پست: 7557 میخواستم اموزش زبان بخونم مشاور زبانکده ای که میرم گفت پیش زمینه نداری برات سخت میشه مترجمی هم خوبه ببین وقتی تو با کلاس رو زبان مسلط میشی اونم میتونی بخونی در واقع همونا برات تکرار میشه برا وقت نداشتن دانشگاه های پیام نور که غیر حضوری برات بهتره ولی اگه میتونی هفته ای سه روز بری سر کلاس آزاد بهتره و درس خوندن توشم راحتتره
zariizzm عضویت: 1403/02/20 تعداد پست: 1068 مدیریت راجبش باید تحقیق کنم اما علوم تربیتی همش حفظیاته خیلی مطالبش زیاده🥲 برای دانشگاه هنر هم اطلاعتی دارین؟چجوریاس؟ و از من ، منی ماند که دیگر شوقِ چیزی ندارد..
imaei عضویت: 1401/11/01 تعداد پست: 2777 سحطم پایینه تو زبان انگلیسی 🥲🥲 وگرنه میخواستم اموزش زبان بخونم ابدا اینطور نیستدرکنارش دارید اموزش میبینیدو یاد میگیریداما اگربه مدیریت علاقه داریدمدیریت هااگر به تدریسعلوم تربیتی هرآنچهدارمازلطفخداست🌱🌸درخواستدوستیعزیزانکنکوریبلامانعاست😊🙏
شاهدخت_اسفندی عضویت: 1402/12/08 تعداد پست: 7280 اگر زبانت خوبه برو آموزش زبان یا مترجمی ،درسای عمومی ریاضی اینجور چیزا نداره کلا عددو رقم نداره
hani۷۹۰۰ مدیر استارتر عضویت: 1401/05/21 تعداد پست: 161 مدیریت مامانم میتونست در کنارش به همه کاراش برسه مامانتون باهوشه من ریاضیم صفره
کیسیا_در_دژ عضویت: 1401/10/04 تعداد پست: 6391 باستان شناسی هتلداریکتابداریمشاوره خانوادهتاریخ هم اگه دوست داشته باشی مثل داستانه ولی حجم درسا زیاده کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤