2777
2789
عنوان

دوستایی که بدنسازی کار کردن یا میکنن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 38468 بازدید | 96 پست
اوووووه نه بابا تخصص کجا بود تازه اولاشم

درساش آسون و قابل فهمه یا نع؟ 

آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 
نمیدونم چرا اینجا دستگاه ندارن.تو ذوقم خورد،روم نشد بپرسم😞 مرسی ی از جوابت عزیزم.ایشالله تا عید از ...

مرسی عزیزم ایشالااا😍😍

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین کلاس فیتنس با بدنسازی فرق داره. وسایلای فیتنس اصطلاحا بهش میگن بر اساس وزن بدن ک شامل دمبل و ک ...

آهاا مرسی سارا جان از جوابت.پس من باید میگفتم بدنسازی میخوام.این کلاسه هم خوب بود ولی فقط با استپ کار انجام میداد.همین.بدنسازی واسه خانوما خیلی حالت عضله ای نمیده؟یعنی اینایی که خوش هیکلن بدنسازی کار میکنن نه فیتنس.چه جالب.نمیدونستم😀

حتما. تو هر جلسه اول تایم و وسط تایم و آخر تایم 30 تا اسکات بزن. هفته های اول بدون وزنه ولی بعدش ک قدرتت بیشتر شد با پلیت و دمبل حتما بزن.

هر برنامه ای هم داشتی حتما بزن این 90 تارو.

خیلی تاثیر سریعی داره

آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 
درساش آسون و قابل فهمه یا نع؟ 

اسون که نه هیچ چیش اسون نیس😃ولی خب ادم اگه چیزی رو دوس داشته باشه براش وقت میزاره سعی میکنه بخونه

تو مقطع بالین شیزین تره اما علوم پایه بسیار خشکه و بنظر من اصلا بالینی نیسو اینحوری که اموش میدن ربطی به پزشکی نداره و الکی این همهوقت بچه هارو میگیرن ، نه که نباید باشه ها، باید باشه اما با یه روش اموزش دیگه😒نه روش صد سال پیش😒😒

آهاا مرسی سارا جان از جوابت.پس من باید میگفتم بدنسازی میخوام.این کلاسه هم خوب بود ولی فقط با استپ کا ...

ببین فیتنس خیلی هیکل رو خوب میکنه. به هیچ وجه بدنسازی بدون تزریق هورمون هیکل رو مردونه نمیکنه. اینا باور های غلطه

حتما. تو هر جلسه اول تایم و وسط تایم و آخر تایم 30 تا اسکات بزن. هفته های اول بدون وزنه ولی بعدش ک ق ...

عههه خوب شد گفتی

مربیم برام تو برنامه اسکات دمبل گذاشت ولی من فکر کردم وقتمو میگیره بجاش تمرینای دیگه انجام دادم

لت و فلای سینه و پرس سرشانه و پشت ران و خارج و داخل ران و مسگری و ....

ببین فیتنس خیلی هیکل رو خوب میکنه. به هیچ وجه بدنسازی بدون تزریق هورمون هیکل رو مردونه نمیکنه. اینا ...

یه مدت تی ار ایکس رفتم بعد به دلیل عوض شدن مربی و هماهنگ نبودن برنامم با تایم کلاساش دیگه نتونستم برم

اابته منم نمیخوام هیکلم مردونه بشه ها

اسون که نه هیچ چیش اسون نیس😃ولی خب ادم اگه چیزی رو دوس داشته باشه براش وقت میزاره سعی میکنه بخونه ...

من سال دیگه لیسانس مهندسی برق رو میگیرم. و خیلی دوس دارم رشته های دیگرو هم امتحان کنم. ولی واقعا سخت و نفس گیره واسم. چون برق هم خیلی سخت و محاسباتیه

ببین فیتنس خیلی هیکل رو خوب میکنه. به هیچ وجه بدنسازی بدون تزریق هورمون هیکل رو مردونه نمیکنه. اینا ...

مرسی ی از جوابت سارا جان.خیلی لطف کردی. فقط من ی سوال داشتم بخوام شکمم سفت بشه باید برم بدنسازی،درسته؟یا فیتنس هم میتونه فرم بده؟ببخش عزیزم اینقدر سوال میپرسم.

اگه ميخواى چاق بشى از باشگاه اومدى سيب زمينى سرخ كن بخور زود زود چاق ميكنه و شكلات كاكايويى زود چاق ...

اره دارم سعی میکنم عادت کنم بعدش سیب زمینی و تخم مرغ بخورم 😜شکلاتم بهش اضافه میکنم 

عههه خوب شد گفتی مربیم برام تو برنامه اسکات دمبل گذاشت ولی من فکر کردم وقتمو میگیره بجاش تمرینای دی ...

اسکات فوق العادس.

ی حرکت دیگه هم هست به اسم لانگز ک سخت تر از اسکاته ولی اینم فوق العادس

مرسی ی از جوابت سارا جان.خیلی لطف کردی. فقط من ی سوال داشتم بخوام شکمم سفت بشه باید برم بدنسازی،درست ...

شکمت صافه یا بزرگ؟

من سال دیگه لیسانس مهندسی برق رو میگیرم. و خیلی دوس دارم رشته های دیگرو هم امتحان کنم. ولی واقعا سخت ...

اره برق هم میگن خیلی سخته 😪اخه پزشکی امتحانی نیس وقتی شروع کنی دیگه نباید ولش کنی و سالها ادامه داره یعنی با زندگیت در گیره اگه وسط کار هم ولش کنی که هیچ فایده نداره