2777
2789
عنوان

دوستایی که بدنسازی کار کردن یا میکنن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 38468 بازدید | 96 پست
راستش خیلی دوس داتم کارای دیگه هم بکنم در کنارش اما واقعا وقت نمیشه میترسم😞 مرسی که درک میکنی دیگه ...

هر وقت دوست داشتی با من حرف بزن. 🤗🤗

من حوصلشو دارم

آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 
هر وقت دوست داشتی با من حرف بزن. 🤗🤗 من حوصلشو دارم

مرسی عزیزززززززززم چقد خوبی تو اخه😍😍😍مرسی از راهنماییات😘😘

❌لطفابخاطر طولانی بودن نام کاربریم ریپلای نکنید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزززززززززم چقد خوبی تو اخه😍😍😍مرسی از راهنماییات😘😘

😍😍😍😍

آنه !  تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشت  وقتی روشنی چشمهایت  در پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بود  با من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیت  از تنهایی معصومانه دستهایت  آیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایت  و در گیر و دار ملال آور دوران زندگیت  حقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟  آنه !  اکنون آمده ام تا دستهایت را  به پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاری  در آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآیی  و اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست... در انتظار تو 

من سه ماه رفتم بدنسازی بعد از کلاس سیب زمینی میخوردم فقط،انقد خوش فرم شده بودم که هر کی میدید میگفت،باسن و رون و بازو و کمرم خیلی خوش فرم شد اما کلا رو سینه استعداد ندارم انگار

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
من سه ماه رفتم بدنسازی بعد از کلاس سیب زمینی میخوردم فقط،انقد خوش فرم شده بودم که هر کی میدید میگفت، ...

ببخشید عزیزم شما اضافه وزنم داشتین؟من اضافه دارم میخوام ببینم واسه منم خوبه؟

چالش پاییزی بامدادخمار🍁🍁🍁🍁🍁وزن شروع 60450     وزن پایان چالش 56
 یه مدت تی ار ایکس رفتم بعد به دلیل عوض شدن مربی و هماهنگ نبودن برنامم با تایم کلاساش دیگه نتون ...

تی آر ایکس بهتر نیست؟

من اونو به باشگاه ترجیح میدم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ببخشید عزیزم شما اضافه وزنم داشتین؟من اضافه دارم میخوام ببینم واسه منم خوبه؟

نه من میخواستم چاق شم،خیلی ام وزن نگرفتم،در حد چهار کیلو اما خیلی خوش فرم شده بودم،به من گفتن میخوای چاق شی بعد تمرین کربوهیدرات بخور اگه نمیخوای چاق شی نخور،اگه مربیت خوب باشه خودش درست راهنماییت میکنه

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
ببین بدنسازی باید کار کنی .سفت بچسب بهش .بعد هر جلسه هم سفیده تخم مرغ و سیب زمینی بدون نمک بخور

عزیزم من قدم 162 و وزنم 66.بعدزایمان شکم و پهلو اوردم بدنسازی میرم به نظرتون تا عید جواب میگیرم؟منم بعد باشگاه اینارو بخورم؟یعنی رسیدم خونه یا مثلا دوساعت بعد.

ببخشید زیاد سوال دارم چطوری سینه هامو بزرگ کنم؟

نه من میخواستم چاق شم،خیلی ام وزن نگرفتم،در حد چهار کیلو اما خیلی خوش فرم شده بودم،به من گفتن میخوای ...

مرسی عزیزم

عزیزم من قدم 162 و وزنم 66.بعدزایمان شکم و پهلو اوردم بدنسازی میرم به نظرتون تا عید جواب میگیرم؟منم ...

ببین عزیزم حتما تو برنامه بدنسازیت ورزشای هوازی رو بگنجون.  اول چربیای بدنتو کاهش بده بعد برو سراغ بدنسازی. بهتره با ایروبیک یا زومبا شروع کنی ک هوازیه.بعد ک چربیات کم شد سفت بچسب به بدنسازی. شما 1 ساعت بعد تمرینات ی میوه بخور یا چای سبز. یا اگه خیلی گرسنه بودی ی سیب زمینی آبپز کوچیک. رژیمتم حفظ کن

من سه ماه رفتم بدنسازی بعد از کلاس سیب زمینی میخوردم فقط،انقد خوش فرم شده بودم که هر کی میدید میگفت، ...

وای من میترسم سینه م اب شه

تی آر ایکس بهتر نیست؟ من اونو به باشگاه ترجیح میدم.

سلام عزیزم

اره تی ار ایکسم خیلی هیجان انگیز بود به من خیلی خوش میگذشت ولی گفتم بخاطر عوض شدن مربی و‌محدودیت زمانیش دیگه نشد برم اون مدت که مداوم میرفتم فرم بدنم خیلی بهتر شده بود بعد که ول گردم دوباره همه چی برگشن کلا ورزشو نباید ول کرد

ولی این مربیه میگه برای حجم گرفتن خود بدنسازی از همه موثر تره

دیگه راست و دروغش پای خودش😁

وای من میترسم سینه م اب شه

برا من اب نشد اما فرقی ام نکرد،بازوهام خوب شد

ببین عزیزم حتما تو برنامه بدنسازیت ورزشای هوازی رو بگنجون.  اول چربیای بدنتو کاهش بده بعد برو س ...

خیلی ممنونم عزیزم

مم چند ساله بدنسازی کار میکنم هیچ وقت از این قرص ها نخوردم  بعد از چندسال کار کردن مطمئنا بدنت ...

عزیزم چند دقیقه بعد از ورزش پروتئین مصرف میکنید؟در حد چند تا سفیده تخم مرغ؟